Kılıçdaroğlu: Hem seçime hem iktidara hazırız

Kılıçdaroğlu: Hem seçime hem iktidara hazırız

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Hem seçime hem iktidara hazırız. Kişinin kimliği, inancı, yaşam tarzı başımızın üstüne. Ben o insanların tamamının sorunlarına talibim” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FOX TV’de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat’in konuğu oldu.

Kılıçdaroğlu, “Hem seçime hem iktidara hazırız. Kişinin kimliği, inancı, yaşam tarzı başımızın üstüne. Ben o insanların tamamının sorunlarına talibim. Dostlarımızla birlikte yapacağız. Türkiye, bizim insanlarımız bunu hak etmiyor. Böyle bir ortamda yaşanmaz. Bu ortamı bitireceğiz.” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu’nun satırbaşları şöyle:

Sorunlar giderek ağırlaşıyor. Bunları çözmeye talibiz. Her yerde büyük sorunlar var, bunların çözülmesi lazım. Devletin yeniden ayağa kalkması lazım.

3600 ek gösterge

3600 ek göstergeyi vereceğiz. Kimsenin endişesi olmasın. Polisler aynı zamanda bizi de koruyorlar. Polisler 14 saat çalışıyor, 20 saat çalışan polisler var. Bunlara emekli olunca maaşı düşüyor. Niçin kardeşim? 3600 ek göstergeyi verdiğimizde bu sorun çözülecek. Polislere de öğretmenlere de vereceğiz.

Filenin Sultanları 

Gurur duyuyoruz. Olağanüstü bir başarı. Seviniyorum. Marşlarına da yürekten katılıyorum. Eğer onlar bugün dünya klasmanında mücadele ediyorlarsa hepimiz gurur duyuyoruz. Onlar da Mustafa Kemal ve arkadaşlarına borçlu olduklarını biliyorlar. Biz onlarla gurur duyuyoruz.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?