Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a “seçimden korkma” mesajı: Sana verecek 1 yıl değil 1 günümüz bile yok

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a “seçimden korkma” mesajı: Sana verecek 1 yıl değil 1 günümüz bile yok

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi. “Seçimden korkma” diye çağrı yapan Kılıçdaroğlu, “Hep beceriksizdin. Sana verecek 1 yıl değil, 1 günümüz bile yok. Bir beceriksizliğe daha katlanamayız” dedi.

Pazartesi (6 Şubat) sabaha karşı saat 04.17’de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,7 büyüklüğünde, saat 13.24’te de Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay illerinde büyük yıkıma neden olan depremlerin ardından siyasi kulislerde, seçimlerin ertelenmesi ihtimali konuşulmaya başlandı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya paylaşımında Erdoğan’a “seçimden korkma” diye seslendi. Covid-19 ve orman yangınlarını da hatırlatan Kılıçdaoğlu, paylaşımında şunları söyledi:

“Bu ülke sana 20 yıl verdi. Darbe gördü sayende. Covid’de 5 maskeye muhtaç ettin. Ormanlarımız yandı, uçak bulamadın. Ekonomiyi çökerttin. Depremde yıkıldık. Hep beceriksizdin. Sana verecek 1 yıl değil, 1 günümüz bile yok. Bir beceriksizliğe daha katlanamayız. Seçimden korkma.”

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?