Kılıçdaroğlu’ndan sandık çağrısı: Cehennemin kapılarını kimin kapayacağı artık netleşmiştir; seçim sıfırdan başlamıştır

Kılıçdaroğlu’ndan sandık çağrısı: Cehennemin kapılarını kimin kapayacağı artık netleşmiştir; seçim sıfırdan başlamıştır

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla seçmene seslendi. “Gençler, kendilerini sahte muhalifle manipüle eden Erdoğan’ın hesabını kesecek” diyen Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan‘ın“Cehennemin kapıları” söylemine de gönderme yaparak, “Cehennemin kapılarını kimin kapayacağı da artık netleşmiştir. Seçim sıfırdan başlamıştır. Haydi Sandığa!”ifadelerini kullandı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Twitter’dan yaptığı gönderiyle seçmeni sandığa davet eden Kılıçdaroğlu, Ata İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın “İkinci tura kalamadığımız takdirde cenneti vaat edemesek de cehennemin kapılarını kapatacağız” sözlerine de gönderme yaptı.

Kılıçdaroğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “İkinci turda kimseyi manipüle edemeyecekler. Tüm maskeler düştü, her şey gün gibi ortada. Gençler, kendilerini sahte muhalifle manipüle eden Erdoğan’ın hesabını kesecek. Cehennemin kapılarını kimin kapayacağı da artık netleşmiştir. Seçim sıfırdan başlamıştır. Haydi Sandığa!”

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?