Mahmut Karak’tan Başkan Gültak’a ” O KARANLIK GÜÇ ZAMANINDA SENİN ARKANDAYDI”

Mahmut Karak’tan Başkan Gültak’a ” O KARANLIK GÜÇ ZAMANINDA SENİN ARKANDAYDI”

Mersin’in Tanınmış İş Adamlarından MAHMUT KARAK Mersin Gerçek Haber Ve Mersin Halk Haberin Ortak Yayınında SANTRA Programında Gündeme Bomba Gibi Düşen İddialarda bulundu.

Spor Ve Siyasetin Konuşulduğu Programda Eski Mersin İdman Yurdu Başkanı Mahmut Karak Akdeniz Belediyesi İle İlgili Gündem Yaratan İddialarda Bulundu.

O Karanlık Güç Zamanında Senin Arkandaydı

Karak;” Ulusal Basına Çıkıyor “Karanlık Güçler Benim Haberimi Servis Ediyor” Diyor.Karanlık Güç Dediği Benim “O Karanlık Güç Senin Arkandaydı Zamanında, Kendi Bana Haber Yaptırdığı İçin İyi Biliyor.Hepsi İspatlı Kayıtlı whatsapp da  duruyor” İddasında Bulundu.

Hasan Tüzün’ün 15 Yıllık Emeğini Yok Ettiler

Karak İddalarına Devam Ederek ;” Hasan Tüzün Bana Yakın Diye Düşünüp 15 Yıllık Emeğini Yok Ettiler.Başkan Yardımcılığından İstifasını Bana Mâl Ettiler.Zamanında da Zafer Şahin Özturan Başkanı Vurmak İçin, En Yakın Dostunu Haldun Başkanı Getirdi Bunlar.”

Celal Kurt’u 13. Sıraya Yazıp Suçu İl Başkanına Attılar

Mahmut Karak’ın bir Diğer İddası ;” Celal Kurt Konusuna Gelelim Teklif Eden Bendim Evet Ama Kabul Etmeyen Kimdi Onlar Söylesin.Habib Kurt Aradı Başkanı “Başkan Benim Kardeşimi Neden 13. Sıraya Koydunuz Dedi, Suçu İl Başkanına Attı ve Habib Kurt İl Başkanını Aradı.İl Başkanı 4. Sıra Yapsınlar İmzalayım Eğer Ben Yapmışsam Diye Cevap Verdi.Bunlar Çevirdikleri Filmin Farkında Değiller.Hacı Özkan Vekilede Çok Çamur Atmaya Kalktılar Ama O Uymadı Bunlara Çok Güzel Gidiyor, Çalışıyor, Bunlara Hiç Karışmıyor.

Amaç Büyükşehir, Koltuk Hastalığı Var Bunlarda

Karak;” Sahalar İçin Gelen 22 Milyon Elimde Onlarla İlgili Dosyalar Var İlerde Ulusal Kanalda Açıklayacağım Amaç Büyükşehir Hedefi O.Gözünü Koltuk Para Hırsı Bürümüş İse Bu Hastalıktır.Bunlardaki Hastalık Makam Hastalığıdır.”İddasında Bulundu.

Mersin Gerçek Haber Ve Halk Haber Ortak Yayında Mahmut Karak’ın Açıkladığı İddalar Hakkında Akdeniz Belediyesi ve Başkanı Henüz Bir Açıklama Yapmadı!!!

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?