MERSİN ASKF YENİ YÖNETİMİ BAŞKAN VAHAP SEÇER’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

MERSİN ASKF YENİ YÖNETİMİ BAŞKAN VAHAP SEÇER’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Mersin Amatör Spor kulüpleri federasyonu Başkanı Mithat Ertaş ve Yönetim Kurulu üyeleri Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer‘i makamında ziyaret ettiler.

Amatör  Spor Kulüplerinin ve amatör sporcuların sorunlarının ele alındığı toplantı oldukça samimi bir  ortamda gerçekleşti.

Başkan Mithat Ertaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’ e seçildiği günden bu yana spora ve sporcuya verdiği destekler için teşekkür etti.

Mithat Ertaş pandemi döneminden sonra başlayacak amatör müsabaka ve yarışmalar için yeni dönemde Başkan Seçer’ e isteklerini iletti.
Yine pandemi döneminde spor kulüplerine yapılan nakdi yardımların oldukça memnun edici olduğunu belirtti.

Büyükşehir belediyesinin destekleri ile Mersin sporunu daha iyi yerlere getireceklerini söyledi.

Başkan Vahap Seçer, öncelikle yeni seçilen yönetim kuruluna başarılar diledi.

Her zaman spor camiasının yanında olacaklarını, amatör spor kulüplerine bu dönemde nakdi yardımlarının  devam edeceğimi söyledi.

Başkan Seçer ayrıca kulüplerin müsabaka ulaşımları dahil her türlü tesis ve malzeme yardımlarının devam edeceğini belirtti.

Başkan Seçer, Mersin’deki çocuklarımızın spora teşvik edilmesinin gerektiğini ve Mersin adına yarışmacı olmalarının destekleneceğini sözlerine ekledi.
Başkan Seçer, Büyükşehir Belediyesi olarak ASKF ile koordineli işbirliği içinde tüm projelere tam destek vereceğiz dedi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?