MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ŞEFFAF İHALE

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ŞEFFAF İHALE

YOL YAPIM BAKIM VE ONARIM DAİRESİ’NİN İHALESİ CANLI YAYINLANDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin cadde, bulvar ve sokaklarda altyapı, sanat yapıları, katlı kavşak, köprü ve yol yapımıyla ilgili gerçekleştirdiği ihale canlı yayında kamuoyuyla paylaşıldı. Şeffaf bir biçimde yapılan açık ihalede 11 isteklinin teklifleri okunurken, 2 isteklinin ise teminat mektubu bulunmaması nedeniyle teklifi okunmadı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi, “MBB Sınırları İçerisinde Bulunan Muhtelif Cadde, Bulvar ve Sokaklarda Altyapı, Sanat Yapıları, Katlı Kavşak (Hüseyin Okan Merzeci – Nevit Kodallı Caddesi Kesişimi, Turgut Özal Bulvarı-Hüseyin Okan Merzeci Kesişimi) Köprü (Tarsus Berdan Çayı Üzeri) ve Yol Yapım İşi” ihalesini gerçekleştirdi. İhale, yerel televizyonlarda ve Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan canlı yayın aracılığıyla kamuoyuyla paylaşıldı.

İhaleye 13 istekli teklif sundu

16 Temmuz 2021 tarihinde ilana çıkılan ihale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19. Maddesi gereğince açık ihale usulüyle gerçekleşti. Makine İkmal Sahası Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen ihaleye 13 istekli teklif zarfı sundu. Zarfların mevzuata uygunluğu kontrol edildikten sonra veriliş sırasına göre belgeleri ve geçerliliği kontrol edildi. Ardından idare tarafından hazırlanan yaklaşık maliyeti açıklayan İhale Komisyon Başkanı, isteklilerden gelen teklifleri kamuoyuyla paylaştı.

İhale Komisyonu Başkanı Erdal Özcan, isteklilerden gelen teklifleri okumadan önce, “Teklif mektuplarını okumadan önce yaklaşık maliyetimizi açıklıyoruz. İdaremizce belirlenen yaklaşık maliyetimiz 442 milyon 815 bin 999 lira 08 kuruş” dedi.

11 isteklinin teklifi okundu

13 isteklinin teklif sunduğu ihalede, 2 isteklinin teminat mektubu bulunmaması nedeniyle teklifleri okunmadı. İnceleme ve değerlendirme sürecinin devam ettiği ihaleye teklif veren istekliler şu biçimde:

“-KİSKA-KOM İNŞ. ve TİC. A.Ş. ve AKM YAPI TAAH. SAN. ve TİC. A.Ş. ORTAK GİRİŞİMİ,

-AB İŞ MAKİNALARI İNŞ. NAK. SAN. ve TİC. A.Ş.

-ÖZKA İNŞ. A.Ş.

-SBS ASF. İNŞ. MAD. NAK. TURZ. HAYV. SAN. ve TİC. A.Ş. ve ÖZTAÇ PET. HARF. İNŞ. NAK. TEM. İTH. İHR. SAN. ve  TİC. A.Ş. İŞ ORTAKLIĞI

-FEZA TAAH. A.Ş.

-EK-PET İNŞ. SAN. TAAH. ve TİC. LTD. ŞTİ.

-AYKA GLOBAL ENERJİ A.Ş. İLE Hİ-KA NAK. İNŞ. TAAH. MAD. TUR. PETR. ÜRN. İTH. İHR. SAN. ve TİC. LTD.ŞTİ. İŞ ORTAKLIĞI

-AVOS GRUP İNŞ. TAAH. TURZ.SAN. ve TİC. A.Ş.

-NİL YAPI MALZ. ve İNŞ. TİC. A.Ş. ve DOĞAN İNŞ. ASF. ve TİC. LTD.ŞTİ.  İŞ ORTAKLIĞI

-ATİS ASF. TAAH. İNŞ. SAN. ve TİC. A.Ş.

-ÖZMERT İNŞ. BETON MAD. NAK. İTH. İHR. TİC. ve SAN. A.Ş. ve DEN-KA YAPI ONARIM İNŞ. MAD. AKARY. NAK. TURZ. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. İŞ ORTAKLIĞI

 

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?