MHP’den ‘Cumhur İttifakı’ açıklaması

MHP’den ‘Cumhur İttifakı’ açıklaması

MHP’nin Bursa’da gerçekleştirdiği istişare toplantısına katılan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman açıklamalarda bulundu.

MHP‘nin Bursa’da gerçekleştirdiği istişare toplantısına katılan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman açıklamalarda bulundu.

”BU İTTİFAK, MİLLETİMİZ TARAFINDAN İSTENEREK OLUŞTURULDU”

MHP’nin bundan sonraki süreçte de pandemi şartlarını dikkate alarak alanda olacağını kaydeden Büyükataman, Cumhur İttifakı’na yönelik düşüncelerini paylaştı.

MHP olarak Cumhur İttifakı’nın devamı konusunda zihin bulanıklığı içerisinde olmadıklarının altını çizen Büyükataman, “Sayın genel başkanımız da çeşitli vesileler ile bu ittifakın bir ihtiyaçtan doğduğunu, bu ittifakın milletimiz tarafından istenerek oluşturulduğunu, hiçbir pazarlığa dayalı olmadığını, dolayısıyla her hal ve şartta bunun devamının ülkemizin geleceği açısından son derece hayati önem arz ettiğini sıkça ifade ediyor.

Dolayısıyla; kim ne derse desin, kim ne yaparsa yapsın, kim hangi entrikaya müracat ederse etsin, Cumhur İttifakı milletimiz arzu ettiği müddetçe devam edecek. Bu ittifaka yapılan saldırılar, tuzaklar hepimizin malumu. Bunları bertaraf edebilecek feraseti her iki siyasi partinin yöneticiler, aziz milletimiz gösterecek. Cumhur İttifakı, insanları umutla beklediği hak ettiği noktaya ulaştırmak için üzerine düşen tarihi sorumluluğu yerine getirecek” ifadelerini kullandı.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?