NE OLACAK BU MERSİN’İN HALİ!!!

NE OLACAK BU MERSİN’İN HALİ!!!

 

Son zamanlar da bir furyadır gidiyor, Kim ağzını açsa , Kim bişe söylese, Kim görüş bildirse hatta rüyasında bile görse yandı gülüm keten helva!!!

Evet evet size söylüyorum koltuklara yapışanlar, bütün köşeleri tutanlar, suyun başındakiler lafım size.

———————————————————————

Bu iş böyle gitmez benden söylemesi Mersin’de bu zihniyetle bir adım öteye gitmez;

———————————————————————

Şimdi Mersin dedim ya, hemen İDMANYURDU’nu söylüyorum sanacaklar; haklılar MERSİN deyince aklına başka bişe gelmiyor ki insanın!

———————————————————————

AMA İDMANYURDU’nu söylemiyorum lafım yıllardır koltuğa yapışıp bu Şehir için hiç bişe yapmayanlara ,en ufak bir seste çıkınca “HERKES UZMAN OLMUŞ , DÜNKÜ ÇOÇUK , YAŞI KAÇ Ki , BU NERDEN ÇIKTI” gibi  terimlerle hemen çıkan kafaya bir tokmak vurma çabasında olan ve onların  küçükçü yandaşlarına.

———————————————————————

Yeter kardeşim sen 30 yıl o koltuktasın diye, 15 yıl O,sun  ,10 yıl Bu,sun diye senin degil onlar, Belki ben senin 30 yılda yapamadığını 2 yılda yapacam, Belki ben senin 15 yılda öğrenemediğini 1 yılda öğreniyorum, Belki ben senin 10 yıldır yazamadığını 1 günde  yazacam.!!

———————————————————————

Sözün özü insanları küçük görmeyin, kimse sizin emir eriniz de degil.

———————————————————————

MERSİN BU ZİHNİYETTEN KURTULMADIĞI MÜDDETÇE BİR 30 YIL DAHA GEÇSE AYNI TİPLER, YALANDAN TOPLANTILAR, FORMALİTEDEN ÇALIŞTAYLAR, SEN BANA GEL BEN SANA GEL AY SONU BANKAMATİKTE BULUŞMALAR DEVAM EDER BENDEN SÖYLEMESİ…

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?