SEÇER’DEN BAHÇELİ’YE CEVAP ” Sandıkta görüşeceğiz “

SEÇER’DEN BAHÇELİ’YE CEVAP ” Sandıkta görüşeceğiz “

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin bugünkü grup toplantısında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i hedef aldı .Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığının Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlediği törendeki konuşması nedeniyle Bahçeli’nin hedefi haline gelen Baskan Seçer, MHP Liderine sosyal medyadan yapmış olduğu bir paylaşımla cevap verdi .

Seçer akşam saatlerinde “Bugün Sn.Devlet Bahçeli şahsıma yönelik hakaret,tehdit ve ithamlarda bulundu.Belediye başkanı olarak bir partinin genel başkanına aynı üslupla cevap vermem siyasi ahlakıma sığmaz. Cevabımı Mersin’e hizmetlerimle ve halkımızın desteğiyle sandıkta vereceğim. Milletimizin takdirine” şeklinde bir tweet attı.

Ne olmuştu ?

MHP Lider Bahçeli bugünkü parti grup toplantısında , CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e konuşmasından alınan bir kesit üzerinden ağır bir eleştiri yapmış , Seçer’in ülkenin savunma gücünden rahatsızlık duyduğunu iddia etmiş ve bu sözleri terör ile bağdaştırmıştı.

MHP Lideri tarafından konuşmasını bir kesiti ile hedefe konan Başkan Seçer ise törendeki konuşmasında ” Biz, mecbur kalınmadıkça savaş cinayettir diyen Atatürk’ün izindeyiz. Vizyona bakın. Gözlerim yaşardı. İkinci yüz yıl vizyonu tank, top, İha, siha, vur, kır, öldür, kahramanlık türküleri… Cumhuriyet bunun için kurulmadı. Cumhuriyet medeniyet projesidir. Barış projesidir. Demokrasi projesidir. Eğitim, çağdaşlık projesidir. Onun için kuruldu. Ülkemin geldiği duruma üzülmemek mümkün değil” demişti.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?