SEÇER”HODRİ MEYDAN SEÇİME GİDELİM”

SEÇER”HODRİ MEYDAN SEÇİME GİDELİM”

Mersin Büyükşehir belediye başkanı Vahap Seçer bugün gerçekleşen MESKİ genel kurulunda cumhur ittifakı Meclis üyeleri ile yaşadığı polemik sonucunda hodri meydan dedi.
Seçer meclisteki engellemeler sonucunda kente hizmet etme yolunda kendisine sürekli çelme takılmasına isyan edip millete gidelim dedi.
Mecliste MESKİ bütçesinin onaylanmaması sonucunda istifa edin seçime gidelim diyen Başkan Seçer, Meclis üyelerini bir nevi halka şikayet  etti.

Başkan Seçer, “Türkiye’deki merkezi yönetim ekonomiyi yönetememiş, Maliye Bakanı konuşamaz hale gelmiş. Sizler seçilmişsiniz, seçilmişler olarak sokağa çıkamıyoruz diyeceğinize, hizmetlerin önünde engel olmaya çalışıyorsunuz hala.

Bu meclis fesih olsa vallahi rahat edeceğim. Buyurun seçime gidelim. Mersin’de tekrar seçime gidelim. Biz de rahat edelim Mersin de rahat etsin.

Buyrun hodri meydan. Yatırım yapamıyorsun, karar alamıyorsun.  Yarın bütçe görüşeceğiz mecliste. Bir konuda yarın ne kadar haksız olduğunuzu mecliste mahkeme kararıyla açıklayacağız. Gelecek dönem yüzde 80’ininiz burada olmayacak. Partiniz yüzünüze bakmayacak.  Bütçeye ret verin seçime gidelim. Var mısınız?” diye konuştu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?