TOROSLAR BELEDİYESİ’NİN YARDIM TIRI AFET BÖLGESİNE GÖNDERİLDİ

TOROSLAR BELEDİYESİ’NİN YARDIM TIRI AFET BÖLGESİNE GÖNDERİLDİ

Elazığ ve Malatya’daki depremzedeler için seferber olan Toroslar Belediyesi’nin hazırladığı ve Toroslar halkının da destek verdiği yardım tırı afet bölgesine gönderildi. Yardım tırı yolcu eden Başkan Yılmaz, kampanyaya destek veren tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

Toroslar Belediyesi, Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem felaketinin ardından içerisinde kışlık kıyafet, ısıtıcı, battaniye ve yatak  gibi temel ihtiyaç malzemelerinin yer aldığı yardım tırını afet bölgesinegönderdi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP Toroslar İlçe Başkan Vekili Bülent Sümer ve belediye meclis üyeleri ile birlikte yardım tırını Yunus Emre Kültür Merkezi önünden uğurladı.

Yardım kampanyasına Toroslar halkı da destek vererek duyarsız kalmadı. Toroslar Belediyesince tedarik edilen malzemelerin yanı sıra Elazığ ve Malatya için adeta tek yürek olan vatandaşlar, hazırladıkları yardım malzemelerini Toroslar Belediyesi yetkililerine ulaştırdı. Kışlık kıyafetten ısıtıcıya, battaniyeden yatak, yorgan ve halıya, bebek bezi ve mamasına kadar bir tır dolusu ihtiyaç malzemesi bölgeye gönderildi.

BAŞKAN YILMAZ: “BİZ BİRİZ, BERABERİZ”

Yunus Emre Kültür Merkezi önünden yardım tırını afet bölgesine yolcu eden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Biz biriz ve beraberiz. Orada bir acı varsa burada bu acıyı hepimiz içimizde hissediyoruzTüm milletimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar temenni ediyorum” dedi.

Başkan  Yılmaz, depremin ardından başlattıkları kampanyaya destek veren tüm hemşehrilerine teşekkür ederek; “Geçtiğimiz Cuma günü Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremin haberini alır almaz bölge belediye başkanlarımızla görüştük. Toroslar Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ilettik. Bugün de depremden etkilenen vatandaşlarımız için hazırladığımız yardım tırımı yolcu ediyoruz. Toroslarımızın insanı tüm duyarlılığıyla bizim çağrımıza cevap verdi. Çok sayıda kışlık kıyafet, ısıtıcı ve battaniye gibi malzemeler toplandı. Bu kampanyaya destek veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

“ÜLKEMİZİN BAŞI SAĞOLSUN”

Geçtiğimiz hafta sonu Mersin’de ilk kez gerçekleştirecekleri Kar Festivaline saatler kala yaşanan depremin hemen ardından festivali ertelediklerini de hatırlatan Başkan Yılmaz; “Bildiğiniz gibi hafta sonu Mersin’de ilk kez gerçekleştireceğimiz Kar Festivaline saatler kalmıştı ve elbette acı haberi alır almaz festivali ileri bir tarihe erteleyerek bu hafta sonuna aldık. Temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan bir yardım kampanyası başlattık. Bugün de yardımsever Toroslar halkımızın desteğiyle oluşturduğumuz yardım malzemelerini Elazığ’a uğurluyoruz.Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza tekrar Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve yaralılara acil şifalar diliyorum. Böyle bir acının tekrarlanmamasını ve can kaybının artmamasını temenni ediyorum. Ülkemizin başı sağ olsun” diye konuştu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?