UFUK CAVLI ”AK PARTİ İLÇELERDEKİ ÖMERLERİNİ BULDUMU”!!!

UFUK CAVLI ”AK PARTİ İLÇELERDEKİ ÖMERLERİNİ BULDUMU”!!!

RADYO ÜLKÜ’DE YEREL GÜNDEM SOKAKTAN HABER ÖZEL PROGRAMINDA SERKAN TULTAK’ a konuk olan UFUK CAVLI gündeme damga vuran açıklamalarda bulundu.

CAVLI ”AK PARTİ’de yapılan İlçe Başkanı atamalarını eleştirdi ” SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN söylediği ” GİDİN O BÖLGEDEKİ ÖMER’LERİ BULUN GETİRİN” cümlesine atıfta bulunarak, bulduğunuz Ömerler bunlar mı,  YENİŞEHİR Seçimlerinde fark yiyen, BÜYÜKŞEHİRİ kaybetmeye sebep olan BEKİR TOPÇU mudur! Koskoca Toroslarda bir tane Yörük, Toroslarlı , Mahalleleri bilen, Halkı tanıyan,Toroslarda ikamet eden bir tane AK PARTİ ÖMER  bulamamış, Gaziantep Nizipli adamı getiriyorsun İLÇE BAŞKANI yapıosun ve bunu bizim alkışlamamızı bekliyorsunuz. Birde AK PARTİ Toroslar teşkilatı da alkışlıyor, ya oturup ağlayın halinize ağlayın , AK PARTİ havlu atmış MERSİN’DE.

Mezitli’ye bir İlçe Başkanı atadılar ZAFER USLU Lütfü Elvanın dostu olmaktan başka hiçbir özelliği yok, nerden cıktı kimse tanımıyor, bu adam 5 yıl önce normal bir galerici iken birden il yönetimine girdi, fabrika açtı, ilçe başkanı oldu, nasıl oluyor bu işler ne oldu!!! Bu mu ÖMER !!! AK PARTİ’yi bitirmek için çalışan bir lobi var söylüyorum büyük kopmalar  var AK PARTİ MERSİN teşkilatın da, açıkça söylüyorum ”AK PARTİ HAVULU ATMIŞ MERSİN’DE ” diyerek sözlerini tamamladı.

 

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?