VAHAP SEÇER 2022’DE SEÇİM’İ KAZANIR…

VAHAP SEÇER 2022’DE SEÇİM’İ KAZANIR…

Bazen ufak enstantaneler gelecekte yaşanabilecekleri size gösterebilir. Geçenlerde bir cafede ortak arkadaşlarımızın olduğu bir ortamda otururken tabi ülkenin gündemi malum zamlar, dolar, araba fiyatları derken konu siyasete gelmeden olmazdı.

İşimiz gereği konuşulan konulara vakıf olmakla birlikte şansıma da sorulan sorular hep bildiğim yerden geliyordu. Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclislerinin sosyal medyadan canlı yayınlanmasının da etkisini de bu ortamda net bir şekilde görmüş oldum. Arkadaşlardan birisi Vahap Seçer’in çok çalıştığını pandemiye rağmen başarılı bulduğunu anlatırken diğer arkadaş iyi ama trafik sorunu çok oluyor dedi. Bende sohbeti dinliyorum çayımı yudumluyorum bu arada ortak arkadaşımın yanında aramıza katılan bir arkadaş ben Vahap Seçer’e oy vermem hiçbir şey yapmadı, ne yaptı söyleyin dedi. Baktım bir kişi köprü yaptı dedi durdu. Diğer biride metro yapacak dedi.

Şimdi buraya kadar yaşadığım durumdan anladığım ve çıkardığım sonuç CHP’nin neden 25-27 oy bandında sıkıştığının net göstergesiydi bana. Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatı yaptıklarını anlatamıyor, halk yaşadığı şehirde olup bitene vakıf değil.

Konumuza geri dönersek dur ben anlatayım sana bildiğim kadarı ile oy verip vermemek sana kalmış dedim ve başladım anlatmaya; “Vahap Seçer göreve geleli 2,5 yıl oldu ve bunun 1,5 yılı ağır pandemi koşulları dönemine denk gelmesine rağmen MBB meclisinde borçlanma isteğinin 15-20 kere reddedilmesine rağmen eskiden gelen borcun 1 milyardan fazlasını ödedi, kırsaldaki ailelere düzenli damızlık hayvan ve yem yardımı, çiftçilere düzenli fide yardımı yapıyor, MESKİ yaylaların su ve asfalt sorunu büyük ölçüde çözdü dedim. Başka dedi ama gerçekten hiç duymadığı halkımızın geçim derdine düştüğü o kadar belliydi ki. Anlatmaya devam ettim. Tevfik Sırrı Gür Otoparkı’nı bitirmek üzere dedim, mahallelerde Toplum Merkezleri yaptılar, belediyenin hizmet birimlerini taşıyacaklarını ve Kırmızı Lacivert İşhanı’nı yıkıp yerine Kent Meydanı oluşturmak istediklerini söyledim. Kasaplar Çarşısı’nı kamulaştırdıklarını, Balık Pazarı’nı tamamen elden geçireceklerini, İstiklal Caddesi’ni araçlara tek yön haline getireceklerini, gıda yardımları, un yardımı, mahalle mutfakları, kreşler, öğrencilere ücretsiz kurslar, öğrenci bursları, yaşlı bakım hizmetleri, ücretsiz berber hizmeti, 100 çevre dostu otobüs alındığını 100 adet daha alınacağı ve Avrupa Birliği’nden hibe ile bir kısmının alındığını, misafirhaneleri, gençlik spor kulüplerinin başarısı derken yüzündeki ifadedeki yumuşama ile “ Bunlar gerçekten yapılıyor mu! Yalandan İşler mi? dedi.

Halkın siyasete ve siyasetçiye olan güveni artık diplerde inanmak istemez hale gelmiş durumda. Hemen bundan iki gün önce muhtarlar gününde Başkan Vahap Seçer’in bu anlattıklarımın çok daha fazlasını anlattığı canlı yayının görselleri ile sosyal medyasında olduğunu söyledim. Ayrıca Teksin uygulamasını indirmesini burada aradığı her şeyin olduğunu belirttim.

2022 yılı içerisinde 3 katlı kavşak projesinin daha biteceğini ve metro projesinin 3 ocakta temelinin atılacağını söylerken eğer bu dediklerini 2022 yılında yapsın o zaman oy veririm Vahap Seçer’e dedi. Bir iki saatlik sohbette fikri büyük ölçüde değişmiş ve ön yargısı kalkmış durumdaydı. Artık gitmemize yakın “TEKSİN” uygulamasını indirip incelemeye başlamıştı bile.

Cumhuriyet Halk Partisi seçimde 30 bandını aşmak istiyorsa yaptıklarını, yapacaklarını halka anlatacak ve yukarda anlattıklarımdan net bir şekilde görüldüğü gibi, Başkan Vahap Seçer 2022 yılında açıkladığı projeleri tamamlarsa SEÇİMİ KAZANIR…

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?