VAHAP SEÇER’İN YÜKSELİŞİNİ ENGELLEYİM DERKEN!!!

VAHAP SEÇER’İN YÜKSELİŞİNİ ENGELLEYİM DERKEN!!!

Mersin ‘dostluk kardeşlik şehri’ bugüne kadar hep bunu sözde savunanların dengesini Vahap Seçer bozmuş sanki !!!

Başkan Seçer seçildiği günden beri, önce seçim sonuçlarını kabul etmediler, itiraz üstüne itiraz alttan baskı üsten baskı yetmedi sonuç belliydi Başkan VAHAP SEÇER’ di.

Seçim kaybedildi, ne yapalım iş yaptırmayalım ama nasıl yapalım bütçe vermeyelim nerden bulursa bulsun borçlanmamı yok öyle  bir şey Başkan Seçer ne önerirse önersin ret verildi ama yine olmadı.

Borçlanmada çözüm olmadı o zaman gelsin müfettişler inceleme inceleme yok çıkmıyor bir şey halka destek sürüyor fidan, hayvan,erzak ,battı çıktı ,halk kart, öğrencilere burs, basına destek , spora sporcuya teşvik, sanata sanatçıya, esnafa destek, kreş, pandemi ile mücadele vb herkese eşit muamele çalışana üretene pozitif ayrımcılık ne ararsan yapıyor  geri adım atmıyor Başkan Seçer.

Bir şeyler yapılmalı ama; o zaman içerden yıkalım başlasın sabotajlar, saldırılar neden Peki! Nedenini ATALARIMIZ söylemiş yıllar önce ‘MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIYOR’ da ondan.

Birileri yanlış yolda bilmeli bunu o birilerinin Başkan Vahap SEÇER olmadığı kesin Halk’ın teveccühü yükseliyor Başkana aynı oranda oyu da yükseliyor.

Başkanın yükselişini engelleyim derken kendi çöküşlerinin alt yapısını yapanlar bunun farkında değil.

 

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?