Vahap Seçer:“MERSİN ÜZERİNE BEŞ DÜŞÜNÜP BİR KONUŞUN”

Vahap Seçer:“MERSİN ÜZERİNE BEŞ DÜŞÜNÜP BİR KONUŞUN”

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den siyasetçilere Mersin uyarısı;

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin’in çok önemli, hassas bir kent olduğuna dikkat çekerek “Bu kent farklıların kenti ama birlik kenti, beraberlik kenti. Mersin deyip geçmeyin. Özellikle Ankara siyasetçileri Mersin üzerinde değerlendirme yaparken beş düşünüp bir konuşun. Mersin her şeyin en iyisine layık, sembol bir kent. Mersinliler rahat olsun. Bizim anlayışımızda yöneticiler olduğu sürece Mersin’de kardeşlik hakim olacaktır” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir ilçesinde semt pazarını gezdi, esnaf ziyaretleri yaptı.

Akkent Mahallesi semt pazarını gezen Vahap Seçer, burada vatandaşlarla ve esnafla selamlaştı, sohbet etti.

Seçer, 16. Cadde esnafını da ziyaret etti. Seçer’e gezilerinde Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de eşlik etti.

 

“MERSİN FIRSATLAR KENTİ”

 

Yenişehir’de bir künefe salonunun açılışına da katılan Başkan Seçer, burada yaptığı konuşmada, “Mersin çalışkan insanların kenti. Mersin’e gelenlerin belli gerekçeleri vardır. Ekonomik gerekçesi vardır, güvenlik gerekçesi vardır. Onun için Mersin’e gelen insanlar tutunmak için çalışmak zorundadır. Mersin fırsatlar kenti. Mersin Türkiye’nin özeti. Dünya ölçeğinde Amerika nasıl fırsatlar ülkesiyse Mersin de İstanbul’dan önce Türkiye’nin fırsatlar kenti” ifadelerini kullandı.

 

“BİZİM ANLAYIŞIMIZDA YÖNETİCİLER OLDUĞU SÜRECE MERSİN’DE KARDEŞLİK HAKİMOLACAKTIR

 

Kentlerde farklı renklerin olmasının o kenti daha güzel yaptığına işaret eden Seçer, “Farklılıktan kimse korkmasın. Bu kent çok önemli bir kent. Çok hassas bir kent. Bu kent farklıların kenti ama birlik kenti, beraberlik kenti. Mersin deyip geçmeyin. Mersin’i önemsememezlik yapmayın. Özellikle Ankara siyasetçileri Mersin üzerinde değerlendirme yaparken beş düşünüp bir konuşun. Mersin üzerinde değerlendirme yaparken, program yaparken beş düşünüp bir yapın. Mersin her şeyin en iyisine layık. Türkiye’ye örnek bir kent. Birliğiyle, beraberliğiyle, çeşitliliğiyle, kardeşliğiyle, insanların güzelliğiyle Mersin sembol bir kenttir. İnşallah gelecek günlerimiz çok daha iyi olacaktır. Ben belediye başkanınız olarak canı gönülden inanıyorum buna. Mersinliler rahat olsun. Bizim anlayışımızda yöneticiler olduğu sürece Mersin’de kardeşlik hakim olacaktır” diye konuştu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?