YENİŞEHİR ÇÖP KUTULARINDA DA TASARRUF SAĞLIYOR

YENİŞEHİR ÇÖP KUTULARINDA DA TASARRUF SAĞLIYOR

Yenişehir Belediyesi hurdaya ayrılan çöp toplama konteynerlerinin bakım ve onarımını yaparak yeniden kullanıma kazandırıyor.
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, belediye bünyesinde yapılan çalışmayla önemli ölçüde tasarruf sağlandığını söyledi.
Atıl durumdaki araçların bakım ve onarımını yaparak hizmete kazandıran Yenişehir Belediyesi Makine İkmal Kademe Amirliği, şimdi de yüzlerce çöp konteynerlerinin onarımını yaparak tasarruf sağladı. Yenişehir Belediyesi kent genelinde kullanılan kırılmış, tahrip olmuş ve eskimiş çöp kutularını kaderine terk etmiyor. Kullanılamaz hale gelen çöp konteynerleri dezenfekte edilerek temizleniyor ardından onarımı yapılıyor. Yenilenen ve mahallelerde belirlenen noktalara yerleştirilen çöp konteynerleri ile Yenişehir Belediyesi temiz bir kent için altyapısını daha da güçlendiriyor.
Çalışmaların belediyenin öz kaynakları ve personelleri ile yapıldığını ve bu şekilde tasarruf sağlandığına dikkat çeken Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “ Yenişehirimizde uzun süre kullanılmış ancak hurdaya ayrılmış çöp konteynerlerimizi belediyemiz bünyesinde tamir ederek tekrar kullanıma kazandırıyoruz. Ve yaptığımız bu çalışmayla önemli ölçüde tasarruf sağlıyoruz. Ve böylece belediyemizin kaynaklarını doğru kullanıyoruz. Yeni çöp konteynerleri almaktansa elimizdeki konteynerleri işlevsel hale getiriyoruz. Ve bunu kendi öz kaynaklarımız ve personellerimizle yapıyoruz. Öte yandan kentimizin farklı noktalarında bulunan çöp konteynerlerinin temizlik ve dezenfektasyon işlemleri de düzenli olarak yapılıyor. Vatandaşlarımızın yaşamaktan keyif aldığı bir çevre yaratmak için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz” dedi.
reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?