AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK’TAN MERSİNLİLERE ÇAĞRI: HAFTA SONU ÇOCUKLARIMIZIN OLSUN!

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK’TAN MERSİNLİLERE ÇAĞRI: HAFTA SONU ÇOCUKLARIMIZIN OLSUN!

* Başkan Gültak, bu hafta sonu yapılacak LGS sınavı ile gelecek hafta sonu yapılacak YKS sınavına girecek öğrenciler için İçişleri Bakanlığı’nca uygulanacak sınırlı sokağa çıkma yasağına uyulması çağrısı yaptı.

Mersinlilere çağrıda bulunan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın konuyla ilgili açıklaması şöyle;

“Sevgili Mersinliler! Bilim Kurulu’nun tavsiyesi ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı üzerine; 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak Liselere Geçiş Sınavı ile 27 Haziran Cumartesi ve 28 Haziran Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı sırasında, belirlenen saatlerde uygulanacak olan sınırlı sokağa çıkma kısıtlamasına elimizden geldiğince lütfen uyalım.

Gelecekleri için aylardır LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan sevgili çocuklarımızın daha sağlıklı, daha sessiz ve sakin bir ortamda sınava girebilmeleri ve özellikle de sınava gidiş dönüş saatlerinde yoğunluğu azaltmak amacıyla zorunlu olmadıkça lütfen evlerimizde kalalım ve sokağa çıkmayalım.

Koronavirüs salgınına karşı topyekûn mücadele verdiğimiz bugünlerde; İçişleri Bakanlığımızın bu kapsamda yayınladığı genelgeye olabildiğince riayet edelim. En değerli varlığımız ve geleceğimiz olan çocuklarımızın moral ve motivasyonunu bozmayalım, önümüzdeki iki hafta sonunu lütfen onlara ayıralım!”i

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?