BAŞKAN YILMAZ, BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

BAŞKAN YILMAZ, BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, her yıl Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Babaların anneler ile birlikte ailenin temel direğini oluşturduklarını belirten Başkan Yılmaz, aile büyüklerinin her zaman kıymetinin bilinmesi gerektiğini vurgulayarak; “Bizi biz yapan değerlerin başında sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gelir. Varlıklarıyla aileye güç veren, evlatları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan ve tecrübeleriyle yol gösterici olan babalarımızın her zaman değerini bilmeli ve onlara sevgi ve saygıda kusur etmemeliyiz” dedi.

“Babalarımız,  Değerlerimizin Geleceğe Aktarılmasında Önemli Rol Üstlenmekte”

 

Başkan Yılmaz; “Özellikle ülkemizi ve tüm dünyayı etkileyen küresel bir salgınla mücadele ediyoruz. Hızla değişen dünyamızda bir takım değerlerimiz de ne yazık ki yok olmaktadır. Bu noktada yeni dünya düzeninde, bizi millet yapan ve toplumu bir arada tutan aile yapımızı korumamız gerekmektedir. Ailenin temel direği olarak görülen babalarımız da toplumsal yapımızın şekillenmesinde, kültürümüzün ve değerlerimizin geleceğe aktarılmasında önemli bir rol üstlenmektedir. Bizleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için gece gündüz çalışan, büyük fedakarlıklarda bulunan babalarımıza sunacağımız en büyük hediye ise vefa duygumuzu her zaman göstermek, vatana ve devlete bağlı hayırlı evlat olmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle başta vatanımız için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin kıymetli babaları olmak üzere, tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyor, vefat eden babalarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?