AKDENİZ’DE SİTELER MAHALLESİNİN SOKAKLARI YENİLENİYOR

AKDENİZ’DE SİTELER MAHALLESİNİN SOKAKLARI YENİLENİYOR

Akdeniz Belediyesi, bir yandan Koronavirüs (COVİD-19) salgınına karşı ilçe genelinde dezenfekte-yıkama çalışmaları yaparken, diğer yandan asli belediyecilik hizmetlerini de yerine getiriyor.

Akdeniz Belediyesi, bir yandan Koronavirüs salgınının (Covid19) önlenmesi amacıyla tüm ilçe genelinde, 150 kişiden oluşan mobil ekip ve dezenfekte için hazırlanmış araçlarla yoğun mücadele verirken, öte yandan; kimi mahallelerin acil ihtiyaç duyduğu asfalt kaplama, kaldırım ve bordür yenileme gibi asli hizmetleri de yerine getirerek, vatandaşların yaşadığı mağduriyetleri ortadan kaldırıyor.

Siteler Mahallesi’nin sokakları yenileniyor

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak’ın talimatı üzerine; Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Siteler Mahallesi’nde aciliyet teşkil eden sokaklara sevk edildi ve mahallede toplam 11 sokakta yenileme çalışması başladı. Bu kapsamda ilk olarak eskiyen asfalt ve kaldırımlar iş makineleri yardımıyla söküldü, ardından kaldırımlar karo ile kaplanmaya ve yeni bordürler çekilmeye başlandı. Bu çalışmalar bittiğinde de 11 sokak asfaltla kaplanıptamamen yenilenecek.

Temel belediyecilik hizmetleri aksamayacak

Çalışmaları hakkında açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı Gültak; bir taraftan Koronavirüs salgını ile topyekûn mücadele verirken; öte yandan, kentsel yaşam konforunu yükseltecek ve kent sakinlerinin gündelik hayatını kolaylaştırıp güzelleştirecek asli belediyecilik hizmetlerini de olabildiğince yerine getirdiklerini belirtti. Siteler Mahallesi’nde 11 sokağın baştan sona yenileneceğini kaydeden Başkan Gültak, vatandaşların geçmişte yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldıracaklarını sözlerine ekledi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?