TOROSLAR BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMUYOR

TOROSLAR BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMUYOR

 

         Toroslar Belediyesi, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmayarak atölyelerinde imal ettiği mama ve su kaplarını ilçedeki uygun bölgelere yerleştiriyor.

Kedi ve köpeklerin kolayca ulaşabileceği bir şekilde dizayn edilen ve özellikle yeşil alan ve parklara monte edilen besleme odakları, her sabah belediye ekipleri tarafından taze mama ve su ile doldurularak takviyeleri de yapılıyor.

BAŞKAN YILMAZ: “HEP BİRLİKTE CAN DOSTLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM”

 

“Koronavirüs ile mücadele çalışmalarımız sırasında can dostlarımızı da unutmuyoruz. Sizler sağlığınız için evdeyken onlar bize emanet” diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Her canlı bizim için kıymetli. Toroslar Belediyesi olarak ilçemizin farklı noktalarına sevimli can dostlarımız için mama ve su kapları yerleştirdik. Besleme odaklarını her sabah mama ve suyla dolduruyoruz. Hayatımızı paylaştığımız doğadaki  tüm canlıları sevgi ve şefkat anlayışıyla koruyup kollamaya devam edeceğiz. Siz değerli vatandaşlarımızdan da ricamız sokaktaki dostlarımızı unutmamanızdır. Sizler de evlerinizin önüne su ve yiyecek bırakarak destek olabilirsiniz” şeklinde konuştu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?