BAŞKAN KIZILTAN; ” İLK GÜNKÜ AZİM VE KARARLILIKLA GÖREVİMİN BAŞINDAYIM”

BAŞKAN KIZILTAN; ” İLK GÜNKÜ AZİM VE KARARLILIKLA GÖREVİMİN BAŞINDAYIM”

Geçtiğimiz günlerde Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) seçimleri sona erdi. 115 Meclis Üyesinin oy kullandığı 23 Aralık seçimleri sonunda Ayhan Kızıltan Yönetim Kurulu Başkanlığına, Adulhamit İzol da Meclis Başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeledi.

Güven tazeleyerek göreve devam eden Başkan Kızıltan ; ”Her yenilen, Seçim kaybeden ister ki bir fırsatım daha olsun ama seçim bitti ve biz kazandık”. Böyle asparagas haberler yaptırarak en çokta bizlere oy vererek veya vermeyerek hür iradeleri ile oy kullanan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis üyelerine saygısızlık yapılıyor. Ben Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak buna izin vermem. İlk günkü azim ve kararlılıkla görevimin başındayım.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası olarak, geleneklerimizden gelen sorumluluk bilinciyle, başta üyelerimize daha iyi hizmet sunmak, kentimizin rekabet ve yatırım avantajlarını ön saflara taşımak, yatırımların takipçisi olmak önceliğimiz olacaktır. 2023 yılının üyelerimize, Mersin’e ve ülkemize önce sağlık ve huzur,  sonra bol kazançlı günler getirmesini diliyorum.

 

Ayhan KIZILTAN
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası
Yönetim Kurulu Başkanı

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?