BAŞKAN YILMAZ, GECE NÖBETİNDEKİ POLİSLERİ DE UNUTMADI

BAŞKAN YILMAZ, GECE NÖBETİNDEKİ POLİSLERİ DE UNUTMADI

 

Başkan Yılmaz, Polis Haftası’nda kentin giriş çıkışlarında ve şehir içinde rutin denetimlerini yapan kontrol noktalarındaki polis memurlarını da unutmadı.

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz tarafından Türk Polis Teşkilatı’nın 175’inci kuruluş yıl dönümü kutlaması için Mersin’de görev yapan tüm emniyet mensuplarının şahsına özel olarak yazılan mektuplar, gece nöbetindeki polislere de teslim edildi.

Başkan Yılmaz’ın kaleme aldığı mektuplar, belediye zabıta ekiplerince polis memurlarına takdim edilirken, polis memurları da nöbet sırasında kendilerini unutmayarak yapılan bu anlamlı ziyaret ve mektuptan dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olarak kentte görev yapan tüm emniyet personeline ulaştırılan teşekkür mektupları büyük beğeni topladı.

“Kentimizin Huzuru İçin El Birliğiyle Çalışıyoruz”

 

“Gece gündüz demeden şehrimizde ve ülkemizde asayişi sağlayan fedakar polisimize teşekkür ediyor, Polis Haftalarını kutluyorum” diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Covid-19 salgını nedeniyle ülke olarak zorlu bir  süreçten geçiyoruz. Özellikle salgının tüm dünyada ve ülkemizde etkili olduğu bugünlerde fedakarca görev yapan polislerimizin gayreti takdire şayandır. Kentimizin güven ve huzur ortamı içinde olması amacıyla birlikte omuz omuza çalıştığımız değerli polislerimizin Polis Haftası’nı kutlamak üzere bir teşekkür mektubu hazırlayarak, kendilerine ulaştırdık. Ülkemizin birliği ve dirliği için gösterdikleri emeğe ve hizmete minnettarız. Polis Teşkilatımızın tüm mensuplarına yeniden şükranlarımı sunuyor, görevlerinde başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?