BAŞKAN YILMAZ; “TÜRK MİLLETİNİN VATAN SEVGİSİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR”

BAŞKAN YILMAZ; “TÜRK MİLLETİNİN VATAN SEVGİSİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR”

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Türk Milletinin şanlı tarihinin eşsiz kahramanlıklar ve zaferlerle dolu olduğunu dile getiren Başkan Yılmaz; “Bu kahramanlıkların en müstesna kanıtı ise aziz şehitlerimizdir.Vatanımızı canı pahasına koruyan, bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

 

“Vatan Size Minnettar”

 

“Türk Milleti olarak şehitlerimizin bıraktığı emanetin değerini biliyor ve bu şuurda emin adımlarla ilerliyoruz” diyen Başkan Yılmaz, Toroslar  Belediyesi olarak vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda etmiş şehitlerin isimlerini ilçedeki park ve tesislere vererek ölümsüzleştirdiklerini hatırlattı ve gelecek nesillerin tarih şuuru ve milli değerlerle büyümesi için gayret gösterdiklerini söyledi.

Başkan Yılmaz; “Bugün aynı coğrafyada hür ve bağımsız yaşayabiliyorsak şehit ve gazilerimizin fedakarca verdikleri mücadele sonucudur. Bu toprakların her karışı şehit kanıyla sulanmıştır. Şehitlik, yüce bir mertebedir. Ölürsem şehit, kalırsam gazi olurum anlayışla hareket eden bir milletin ferdi olmaktan onurluyuz. Şehitlerimizin bize bıraktığı bu mukaddes emaneti her geçen gün aynı inançla daha da yükseklere taşıyacağız. İstiklal Marşımızın ‘Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda, etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda’ dizelerindeki gibi Türk Milleti olarak her zaman değerlerimize sahip çıkacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, bizlere emanetleri olan ailelerine ve gazilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?