Diziden ayrılacak mı? EDHO’nun İlyas Çakırbeyli’si Ozan Akbaba sessizliğini bozdu

Diziden ayrılacak mı? EDHO’nun İlyas Çakırbeyli’si Ozan Akbaba sessizliğini bozdu

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizinin İlyas’ı Ozan Akbaba, ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinden ayrılacağı iddialarına yanıt verdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizinin İlyas’ı Ozan Akbaba, yaz başında sete çıktığı ‘Anka’ filminin kutlama yemeğini ekip arkadaşlarıyla birlikte Arnavutköy’de bir mekanda yaptı.

EDHO’dan rol arkadaşı Edip Çelik’in açtığı restoranda yapılan kutlama yemeğinde filmi ile ilgili konuşan Ozan Akbaba, “Aksiyonu bol bir film geliyor” diyerek, iddiasını ortaya koldu.

 

Ünlü oyuncu, “Türkiye’nin ilk hız ve aksiyon filmi olacak. Bu yüzden işin ciddiyetinin farkındayız. Yurt dışında ekip ve ekipman desteği de aldık” açıklamasını yaptı.

EDHO’DAN AYIRILIYOR MU?

Altı sezondur ekranlarda olan ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yedinci sezon tanıtımında da boy gösteren Ozan Akbaba, dizinin hayranlarının merakla beklediği detaylara da değindi.

Yapımdan ayrılacağına dair çıkan dedikodular hakkında ünlü oyuncu, “Çıkan her habere itibar etmeyin” dedi.

Ozan Akbaba, “Biz de merakla bekliyoruz. Bakalım neler olacak? Her sezon olduğu gibi senaristlerimizin en iyisini yazacaklarına eminim” ifadelerini kullandı.

 

OZAN AKBABA KİMDİR?

1982 yılında Kars’ta dünyaya gelen Ozan Akbaba, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı bölümünden mezun oldu. 2005 yılında Sinema filmleri, dizi ve tiyatro oyunlarında rol alan oyuncu ve film müzikleri de yapıyor. Ayrıca, 2014 yılında Sıla’nın Yeni Ay albümünde yer alan Vaziyetler isimli şarkının video klibinde rol aldı.Oyuncu 2015’te ATV kanalında yayınlanmaya başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakterini canlandırıyor. Ozan Akbaba, Kırık Kanatlar, Kavak Yelleri, Cennetin Sırları, Kuzey Güney, Arka Sokaklar, Poyraz Karayel ve Güldür Güldür’de oynadı. Günümüzde ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakterine can veriyor.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?