Erdemli Belediyesi Moloz Temizliğine Devam Ediyor

Erdemli Belediyesi Moloz Temizliğine Devam Ediyor

 

Erdemli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü, moloz ve dal temizleme faaliyetlerini sürdürüyor.

Erdemli Belediyesi, ilçe genelinde moloz temizliği gerçekleştiriyor. Sahil bandı, boş araziler ve site etraflarında bulunan alanlarda moloz temizleme faaliyeti yürüten Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sosyal alanların kullanımını kolaylaştırıyor.

Erdemli Belediyesi, sosyal alanlarda gerçekleştirdiği budama ve bakım çalışmalarına moloz ve dal temizliği faaliyetlerini de ekledi. Kontrollü olarak kullanılan alanlarda çalışma yürüten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, gerçekleştirilen hizmetlerin ilçede yaşayan vatandaşların ve turizm için bölgeye gelen vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak adına yapıldığının altını çizerek, kontrollü sosyal hayat döneminde ilçe sakinlerinin güvenli ortamlarda bulunması adına ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini bildirdi. Hizmetlerin aralıksız devam edeceğini belirten Başkan Tollu ayrıca, bu faaliyetleri gerçekleştiren çalışma arkadaşlarına da teşekkür etti.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?