İSA ÇANİ 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını Kutladı

İSA ÇANİ 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını Kutladı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi (MTSO) İSA ÇANİ, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutlayan mesajında şu sözlere yer verdi,

ÇANİ:”Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak, ülkemize ve bağımsızlığımıza göz diken, Türk Milletini yok etmek isteyen işgalcilere karşı Kurtuluş Savaşımızı fiilen başlattığı, milli mücadelemizin ve ulusumuzun bağımsızlığı için milat olan 19 Mayıs 1919’un 104’inci yıl dönümü ile Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararının kurtaracağına inanmış vatanseverlerin 19 Mayıs’ta Samsun’da, ‘Ya İstiklal, Ya Ölüm’ parolasıyla başlattığı, Türk Milleti’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tek yürek olarak küllerinden yeniden doğduğu milli mücadele ateşi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu ile taçlandırılmıştır.

Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs’ın, Gençlik ve Spor Bayramı olarak da kutlanması, gençlere verilen değeri ve duyulan güveni göstermesi bakımından son derece anlamlıdır.

Yakın bir gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak, Türkiye Cumhuriyetini daha güçlü olarak geleceğe taşıyacak ve yükseltecek olan gençlerimize her zaman güvendik ve güvenmeye devam edeceğiz. Ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği çağdaş medeniyet seviyesine ancak gençlerimizin taşıyacağına inancımız tamdır.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını rahmet, saygı ve şükranla anıyorum. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?