KOLEKSİYON ESERLERİ MERSİNLİLERLE BULUŞACAK

KOLEKSİYON ESERLERİ MERSİNLİLERLE BULUŞACAK

KOLEKSİYON ESERLERİ MERSİNLİLERLE BULUŞACAK
Kültüre ve sanata verdiği destekle dikkat çeken Yenişehir Belediyesi, dünyaca ünlü Türk ressamlarının birbirinden güzel eserlerini bir hafta boyunca Mersinlilerle buluşturacak.
‘Emin Güler ve Etem Güler Koleksiyon Resim Sergisi’nin açılışı Yenişehir Belediyesi tarafından Sanatçı Göksel Doğançay’ın katılımıyla 22 Şubat Cumartesi günü düzenlenecek Cem Karaca ve Barış Manço’yu anma konseri öncesi yapılacak. Mersinli ressam Ahmet Yeşil ve Emin Güler serginin açılışında vatandaşlarla bir araya gelecek. Resim sergisi 22-29 Şubat tarihleri arasında Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde vatandaşların ve sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
Emin Güler ve Etem Güler’in koleksiyonundan oluşturulacak resim sergisinde şu ressamların eserleri yer alacak: “Ahmet Yeşil,  Emin Güler, Prof. Atilla Atar, Bekir Sami Çimen, Cahit Koççoban, Gülçin Günaydın, Prof. Devrim Erbil, Nevzat Akoral, Hatice Soysal, Prof. Hasan Pekmezci, Gültekin Yıldız, Gültekin Serbest, Hasan Kırdı, Prof. Güler Akalan, Kadir Şişginoğlu, Yusuf Toprak, Mehmet Güler, M. Emin Özmen, Prof. Hayati Misman, Mustafa Aslıer, Sabri Çakar, Sakit Mammadov, Tekin Koçan, Prof. S. Saim Tekcan, Yusuf Toprak”
reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?