Mersin’de İlçe Sakinlerinin Elektirik Kesinti Tepkisi!

Mersin’de İlçe Sakinlerinin Elektirik Kesinti Tepkisi!

reklam"

Pazar günü 49 mahallede kesinti var…

Mersin’in Silifke ilçesinde 18 Ekim 2020 Pazar günü büyük çaplı elektrik kesintisi yaşanacağı bildirildi. Kesintinin sabah saat 9’da başlayıp 17’de bitmesi planlanıyor.

Elektrik kesintisi haberi sonrası sosyal medyada tepkilerini dile getiren bazı kullanıcılar her Pazar günü Silifke’de kesinti olduğu iddiasında bulundu. Bir kullanıcı kesintilere alıştıklarını ifade ederken, başka bir kullanıcı ise; ‘’ Okuyarak ben sıkıldım, bu ne ya haftanın 3 günü elektrik yok, biraz rüzgar çıksın elektrik yok pazar günü elektrik yok!’’ şeklinde yorumda bulundu. Yapılan bir diğer yorumda ise; ‘’Ya yeter ya bu nedir böyle sürekli. Sürekli bıktık beyaz eşya namına bir şeyimiz kalmadı ya her hafta kesilir mi canınız sıkıldı mı Saray mahallesi kesiliyor zaten!’’ ifadeleri kullanıldı.

İŞTE ELEKTRİK KESİNTİSİ UYGULANACAK MAHALLELER

Bucaklı, Camiikebir, Gazi, Göksu, Mukaddem, Pazarkaşı, Saray, Sarıcalar, Say, Sayağzı, Toros, Yeni, Kabasakallı, Atayurt, Uzuncaburç, Arkum, Bahçe, Bükdeğirmeni, Çaltıbozkır, Sina, Kıcabeleni, Yeniçıktı, Dereköy, Çamlıbel, Çeltikçi, Demircili, İmamlı, Keşlitürkmenli, Kurtuluş , Öztürkmenli , Sökün, Sömek , Tosmurlu, Ulugöz, Yenibahçe, Mağara, Ayaştürkmenli, Canbazlı, Kavak, Kızılgeçit, Kocaoluk, Ovacık, Ören, Sarıaydın, Seydili, Şahmurlu, Yeğenli, Özboynuinceli ve Burunucu Mahallesi…

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?