MERSİNDE TÖRE CİNAYETİ!!! İntihar etti’ denilen İrem’in ailesi tarafından katledildiği ortaya çıktı

MERSİNDE TÖRE CİNAYETİ!!! İntihar etti’ denilen İrem’in ailesi tarafından katledildiği ortaya çıktı

Zorla evlendirilmek istenen ve 5 aylık hamile olan 17 yaşındaki İrem Bahçe, Mersin’deki evlerinin banyosunda başından vurulmuş olarak bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan 7 kişiden ağabey M.A. Bahçe, kız kardeşini ‘aile meclisi’nin kararıyla öldürdüğünü söyledi.

11 Kasım 2019’da şüpheli şekilde hayatını kaybeden İrem Bahçe’nin ölümüyle ilgili gerçek, ağabeyinin itirafıyla ortaya çıktı.

İrem Bahçe’nin cesedi, Yenişehir ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde oturdukları evin banyosunda kafasına tek kurşun sıkılmış halde bulundu. Aile olayın intihar olduğunu söyledi. Kayıtlara da intihar olarak geçen olay ile ilgili tutanaklar Mersin Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine gönderildi.

Cinayet Büro dedektifleri dosyada aile bireylerinin ifadelerinde çelişkiler, kamera kayıtları, olay yeri inceleme tutanaklarında belirsizlikler tespit etti. Ayrıca adli tıp sonucuna göre İrem’in ölümünden önce 5 aylık hamile olduğu ve çocuğun sezaryenle alındığı ortaya çıktı. Sezaryenle alınan bebeği ise hayata 3 ay tutunabildi.

ÇAPRAZ SORGUDA GERÇEK AÇIĞA ÇIKTI

Olayın ardından soruşturmayı derinleştiren Mersin Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Şube Amirliği ekipleri, aileyi çapraz sorguya aldı. Sorguda, aile bireyleri çelişkili ifadeler verdi. 7 aylık çalışmanın ardından ekipler, Urfa’ya giderek baba K. Bahçe (48), anne S.Bahçe (54), ağabeyler V.(22) ve M.A. Bahçe(20) ile amcalarını gözaltına alarak Mersin’e getirdi. Aile bireyleri ilk başta İrem’in babası K.Bahçe’ye ait tabancayla intihar ettiğini iddia etti. Ancak çocuğun, ağabeyi M.A.Bahçe, ifadesinde cinayeti “aile meclisi”nin kararı ile işlediğini itiraf etti. Diğer şüpheliler ise iddiaları kabul etmedi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?