MESKİ’DEN ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI

MESKİ’DEN ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI

MESKİ GELECEĞİN RESSAMLARINI ARIYOR

MESKİ’DEN ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, “22 Mart Dünya Su Günü” etkinlikleri kapsamında suyun öneminin genç nesiller tarafından bilinmesi, su kaynaklarının temiz kalması konusunda bilgi düzeyinin arttırılması ve tasarrufa dikkat çekerek gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakılabilmesi için “Su ve İklim Değişikliği” konulu ödüllü resim yarışması düzenliyor.

MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; 22 Mart Dünya Su Günü kutlamaları kapsamında düzenlenen “Su ve İklim Değişikliği” konulu resim yarışması ile su kıtlığı ile mücadele, su tasarrufu, suyun önemi, su ve doğa, atıksuların çevreye zararsız hale getirilerek arıtılması gibi konulara dikkat çekilecek.

Yarışmaya katılım şartları açıklandı

22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle düzenlenen ödüllü resim yarışmasına 05-08 ile 09-13 yaş grubu aralığında bulunan öğrenciler katılabilecek. Resimler suluboya, pastel boya, guaj, karakalem, yağlıboya gibi istenilen yöntem ile oluşturulabilecek. Resim çalışmaları 35×50 cm ölçü boyutu üzerine çalışılacak. Resim çalışmalarının ön yüzü üzerinde katılımcının ismi ve imzası kesinlikle bulunmayacak. Ancak, her resim çalışmasının arka sayfasında katılımcının adı soyadı, açık adresi, ulaşılabilecek telefon numarası, okul adı, sınıfı, yaşının bulunması zorunlu bulunuyor.

Dünyaca ünlü sanatçı Ahmet Yeşil jüri başkanlığı yapacak

Su ve iklimle ile ilgili işlenebilecek her konunun öneminin genç nesillere benimsetilmesi ve farkındalık yaratmak amacıyla MESKİ tarafından düzenlenen yarışmada, su kaynaklarının bilinçli ve verimli kullanılması, su ve çevrenin temiz kalması, atıksu konusunda özellikle öğrenciler başta olmak üzere tüm bireylerin bilinçlendirilmesi hedefleniyor.

Yarışma kapsamında gönderilen resimler, 116 sergi açan, 297 karma ve yarışma sergisine katılan, ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödüller alan dünyaca ünlü sanatçı Ahmet Yeşil’in başkanlığında oluşturulan bir seçici kurul (jüri) tarafından değerlendirmeye alınacak.

Katılımcıların, 13 Mart 2020 tarihi mesai bitimine kadar MESKİ Genel Müdürlüğü Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü’ne çalışmalarını göndermesi veya elden teslim etmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra gönderilecek çalışmalar değerlendirmeye alınmayacaktır. Sergiye uygun olan resimler Kongre Merkezi’nde sergilenerek, ödül alan katılımcılar www.meski.gov.tr adresli web sitesinde ve MESKİ Genel Müdürlüğü’nün sosyal paylaşım platformlarında yayınlanacaktır.
Yarışmaya katılmak isteyenler, detaylı bilgi için www.meski.gov.tr adresini ziyaret ederek duyurular kısmında teknik şartnameye ve koşullara ulaşabilir.

YASAL UYARI : Bu e-posta (ve ekler), alici kisminda belirtilmis olan kisi/kisiler ya da kurulus/kuruluslar icindir ve sadece gonderilen kisi/kisiler ya da kurulus/kuruluslara yoneliktir. E-postanin alicisi-gonderilmek istendigi kisi- degilseniz (ya da postayi yanlislikla aldiysaniz), lutfen dogrudan veya dolayli olarak e-postayi ve icerigini kullanmayiniz, yollayan kisiyi bilgilendirip e-postanin tum kopyalarini sisteminizden derhal siliniz. E-posta iletiminin guvenli veya hatasiz oldugunun garantisi olmadigindan gec veya eksik iletim veya icerik ve bilgilerde eksiklik, kayip, degisiklik veya virus olabileceginden, bu e-postanin iletiminden, icerikteki hatadan, eksiklikten, dogrulugun ve gizliligin ihlalinden veya bu yolla bilgi paylasimi, iletimi, depolanmasi gibi herhangi bir kullanimdan idaremiz (MESKI Genel Mudurlugu) hicbir sekilde sorumlu degildir. Bu e-postanin icerigi yazarina ait olup hicbir sekilde MESKI Genel Mudurlugune atfedilemeyecegi gibi, MESKI Genel Mudurlug unu baglayici da degildir.

DISCLAIMER : This e-mail (and any attachments) is for the individual/s or entity/ies to whom it is addressed to and is intended only for the individual/s or entity/ies named. If you are not the named addressee/intended recipient (or if you received it by mistake) please do not use directly or indirectly the e-mail and its content, notify the sender and delete immediately the all copies of the e-mail from your system. As the e-mail transmission cannot be guaranteed to be secure or error-free and the mail may arrive late or incomplete or the information could be intercepted, corrupted, lost, destroyed, amended or contain viruses, our Directorate (General Directorate of MESKI) does not accept liability for any errors, loss of integrity or confidentiality or omissions in the contents of this email or for the information transmission, reception, storage of use of such in any way whatsoever, which arise as a result of e-mail transmission. Any opini ons expressed in this e-mail are those of the author and may not necessarily reflect the opinions of General Directorate of MESKI, and does not bind legally the General Directorate of MESKI.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?