PENALTILARDA YIKILDIK

PENALTILARDA YIKILDIK

Temsilcilerimiz İçel İdman Yurdu ve Tarsus İdman Yurdu birer gün arayla çıktıkları müsabakalarda penaltılarda rakiplerine kaybettiler.

TFF 3. Lig 3. Grup Play-Off finalinde İçel İdman Yurdu ile Fethiyespor karşı karşıya geldi, Eryaman Stadı’nda oynanan maçta kazanan taraf Fethiye oldu. Karşılaşmanın normal süresi ve uzatma bölümü 0-0 eşitlik ile sona erdi.

Penaltı atışlarında rakibini 5-4 mağlup eden Ege ekibi, 2019 yılında veda ettiği TFF 2. Lig’e geri döndü. Fethiyespor’a kupasını Futbol Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Fahrettin Eserdi verdi. Maçın ardından göz yaşlarına hakim olamayan İçel İdmanyurdu taraftarları ise duygu dolu anlar yaşadı. Hüznün hakim olduğu Mersin ekibinde maçı kaybetmenin üzüntüsü yaşandı.

TARSUS PENALTILARDA YIKILDI

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta seyircisiz oynanan Play-Off yarı finali rövanş maçında Tarsus İdman Yurdu, evinde konuk ettiği Karacabey Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. İlk maçın 0-0’lık beraberlikle sona ermesi sonrasında bu maçta da eşitlik bozulmayınca müsabaka uzatmalara gitti. Uzatmalarda da eşitlik bozulmaması üzerine penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında 4-1’lik üstünlük yakalayan Karacabey Belediyespor, finale yükselen taraf oldu.

Tarsus İdman Yurdu futbolcuları ve Taraftarları ise duygu dolu anlar yaşadı. Hüznün hakim olduğu Mersin ekibinde maçı kaybetmenin üzüntüsü yaşandı.

 

 

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?