DEVA Partisinde Ön Muhasebe Kursu

DEVA Partisinde Ön Muhasebe Kursu

Mersin İl Başkanlığında düzenlenen eğitim ile vatandaşların iş istihdamı yüksek olan alanda eğitim alarak iş sahibi olmasına da vesile olunması amaçlanıyor.

Kursa katılan vatandaşlara ticari defterler, bilanço, işletme defterleri, kısa ve uzun vadeli yabancı kaynaklar hesapları dersleri verilirken, eğitimi tamamlayan kursiyerlere başarı belgesi verildi.

Eğitim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Soylu ve İl yöneticisi Tuncay Torun tarafından iş gücü piyasasının ihtiyaçlarına yönelik olarak belirlenen mesleki eğitim kursları, adayların istihdam edilebilirliğini ve yetkinliğini artıracak.

Bilgisayarlı ön muhasebe eğitimini veren İl yöneticisi Tuncay Torun;  “Biz bu kursları iş gücü piyasasının ihtiyaçlarına yönelik olarak düzenledik. Bu proje ile iş arayanlara hem akademik destek sağlamak istiyoruz hem istihdama katılmalarına yönelik çalışma gerçekleştirmek istiyoruz” diye konuştu.

Parti bünyesinde farklı alanlarda açılan kurslara gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, “DEVA Partisi olarak hiçbir siyasi içerik barındırmayan, sadece gençlerimize yeni bir kapı açmak amacıyla meslek eğitimleri vermeye başladık. Ekonomik olarak zor bir süreçten geçen vatandaşlarımızın istihdamı açısından bir fırsat sunabilmek adına açtığımız kurslara vatandaşlarımız büyük ilgi gösteriyor. DEVA partisi olarak iktidara aday olurken yapacaklarımızı da göstermemiz açısından önemsiyoruz. Vatandaşlarımızın da büyük ilgi göstermesi bizleri daha çok mutlu ediyor. Bu kurslarımız talebe göre devam edecek. Sırada küçük çocuklarımız için hızlı okuma kursuna başlayacağız” dedi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?