Redstone A+ Gayrimenkul Yenişehir’de Açılıyor

Redstone A+ Gayrimenkul Yenişehir’de Açılıyor

Redstone A+ Gayrimenkul Mersin’de Yatırım ve Proje danışmanlığı ile birlikte gayrimenkul alım, satım ve kiralama aracılık faaliyetlerine başlıyor. 8 Ekim Cumartesi saat 15:00’da Redstone Kurucusu Evrim Kırmızıtaş’ın katılımıyla yapılacak açılış töreni ile faaliyetlerine başlayacak olan Redstone A+ Gayrimenkul sektöre yön verecek fikirleri ile ön plana çıkıyor.

Redstone A+ Gayrimenkul, Yatırım Uzmanı, Lisanslı Değerleme Uzmanı, Proje Geliştirme Uzmanı, Broker ve Prof. Dr. Danışman Hoca gibi bilgi seviyesi yüksek kadrosu, güçlü ve çalışkan Danışmanları ile yola çıkıyor. Ulusal ve Uluslararası bireysel, ticari ve kurumsal yatırımcılara gayrimenkul geliştirme, projelendirme ve resmileştirme alanlarında Danışmanlık hizmeti verilmektedir. Sektörün ihtiyaçlarını optimum şekilde analiz edip değerlendirdikten sonra çözümler üreten firma bölgemize ve ülkemize değer yaratmayı hedeflemektedir.

“Kazananların dünyasında tesadüfe yer yoktur fikrini vizyon edinen, çalışmanın ve bilimin ışığında ulusal ve uluslararası çapta yatırımların projelendirmesi ve uygulanması konusunda titizlikle çalışmalar yapmaktadır. Kişi ya da kurumlar için özel hazırlanan yatırım projelerinde alınacak, satılacak veya kiralanacak gayrimenkullerin günümüz piyasa koşullarını göz önünde bulundurarak en doğru yatırımı öneriyor. Öneri ile kalmayıp yapılması gereken işlemleri özenle yapıp sonuca ulaşıyor.

Teknolojik gelişmeleri sıkı bir şekilde takip eden firma detaylı incelemelerini teknolojik tüm araç gereçleri kullanarak gerçekleştiriyor. Bunun yanında gayrimenkul ziyareti konusunda görsel teknolojinin son ürünü olan sanal (vr) gözlüklerle kısa zamanda bir çok portföyü yerinde hissi verecek şekilde inceleme fırsatı sunuyor.

Redstone A+ Gayrimenkul Yenişehir/Limonluk mahallesindeki konforlu ofisinde değerli yatırımcılarına bilgi, tecrübe ve çalışkanlığı ile hizmet vermektedir. Doğru zamanda doğru işlemler ile karlı yatırımların adresi olacağını iddia eden Redstone A+ Gayrimenkul büyük açılışına tüm halkımızı davet etmektedir.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?