Toroslar’da Vatandaşın Talebine Yüz Yüze Çözüm

Toroslar’da Vatandaşın Talebine Yüz Yüze Çözüm

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın,“Toroslarımıza Gönülden Bağlıyız” diyerek başlattığı Gönül Bağı Projesibaşarıyla devam ediyor.

Toroslar Belediyesi’nin Gönül Bağı Birimleri, 7/24 hizmet veriyor. Toroslar’da vatandaşlar, masa masa dolaşarak değil, “444 41 33” numaralı Gönül Bağı Destek Hattı’nı arayarak taleplerini iletiyor, sorunlarına hızlı bir şekilde çözüm buluyor.

Gönül Bağı Birimi ekipleri; evde sağlık hizmetinden yeni doğan bebekler için bebek bakım setine, taziye ve psikolojik desteğe kadar her an vatandaşın yanında olarak yardımına koşuyor, gelen talepleri titizlikle değerlendirerek çalınmadık kapı, karşılıksız talep bırakmıyor.

Başkan Yılmaz, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde oluşturdukları Gönül Bağı Birimlerini ziyaret etti.

Deneyimli, konularında uzman ve  profesyonel bir ekipten oluşan; İlk Nefes, Kadın Danışma, Çocuk Danışma, Yaşlı Destek, Engelli Destek, Sokak Hayvanları Destek, Çare Bizde, Gençlik Koordinasyon, Tarım Danışma, Esnaf Dayanışma, Hukuk Danışma, Dağıtım, Taziye, Halkla İlişkiler, Bilgi İşlem ve Denetleme ile Çağrı Merkezi Birimlerinin çalışmalarını inceleyen Başkan Yılmaz, burada ekibiyle de sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Yılmaz, “Çare Bizde” birimini ziyareti sırasında birimde görev alan sağlık ekiplerine tansiyon ve kan şekeri ölçümü de yaptırdı.

Burada, Sevgi, Hoşgörü ve Güleryüzlü Hizmet Var

Gönül Bağı Birimlerinin sevgi, hoşgörü ve güleryüzlü hizmet anlayışıyla vatandaşların istek ve taleplerine hızlı ve çözüm odaklı bir şekilde cevap verdiğini belirten Başkan Yılmaz, özverili çalışmalarından dolayı tüm ekibine teşekkür ederek; “Gönül Bağı, çok önemli bir proje. Sizler de belediyemizin güler yüzü, şefkat gösteren elisiniz. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Vatandaşların, Gönül Bağı Birimi ekiplerine 7 gün 24  saat ulaşabileceklerinin bilgisini veren Başkan Yılmaz; “Çevik Belediyeciliğin en güzel örneğine imza attığımız bu çalışmamızla Toroslarımızın tüm ihtiyaçlarını bir merkezde toplayarak, Gönül Bağı Destek Birimlerimizle çözüme kavuşturuyoruz. Projemizin amacı, iletişim kurduğumuz vatandaşımızın sorununu, talebini algılayıp ona uygun hizmet götürmek.  “444 41 33″ numaralı Gönül Bağı Destek Hattımızla da hemşehrilerimize bir telefon kadar yakınız” şeklinde konuştu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?