YILDIZGÖRER’DEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

YILDIZGÖRER’DEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Bünyesinde gayrimenkul, sigorta ve oto jant lastik hizmetleri sunan Yıldızgörer Şirketler Grubu, açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi.

Abdulsamet Yıldızgörer’in sahibi olduğu Yıldızgörer Şirketler grubu gayrimenkul, sigorta ve oto jant lastik hizmetlerini bir arada topladığı işyerini görkemli bir açılışla gerçekleştirdi.
Açılışa Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkçıoğlu, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, MÜSİAD Başkanı Serdar Yıldızgörer, MERYAP Başkanı Nesim Ekinci, TÜGEM Başkanı Ümit Mete ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.
Yıldızgörer şirketler grubunun açılış töreninde bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Abdulsamet Yıldızgörer, iş yaşamının uzun bir yolculuktan ibaret olduğunu ve yaşadıkları kente değer katmak için de önemli mücadeleler verdiğini söyledi. Yıldızgörer, “Hizmete açtığımız gayrimenkul, sigorta ve oto jant lastik birimlerimizle değerli Mersin halikına kaliteli ve nitelikli bir hizmet vereceğiz. Açılışımızda bizleri onurlandıran değerli konuklarımıza şahsım ve çalışanlarım adına çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yıldızgörer’in ardından kürsüye çıkan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Ak Parti Milletvekili Hacı Özkan ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de bu önemli yatırımın Mersin’e hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, Abdulsamet Yıldızgörer’i üç sektörde birden yaptığı yatırım için tebrik etti.

Abdulsamet Yıldızgörer açılışın ardından konuklara firmanın çeşitli departmanlarını gezdirerek, bilgi verdi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?