AK Parti’li Yılmaz: Polislerimiz, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği ile özgürlükleri koruma noktasında ulvi bir görev ifa ediyor

AK Parti’li Yılmaz: Polislerimiz, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği ile özgürlükleri koruma noktasında ulvi bir görev ifa ediyor

TBMM Anayasa Komisyonu Katip Üyesi ve AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, devletin temel unsurlarından olan emniyet teşkilatının hem vatandaşların can ve mal güvenliğini, hem de özgürlükleri koruma noktasında ulvi bir görev ifa ettiğini söyledi.

4-10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177’nci Yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yapan AK Parti Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Türkiye’nin, demokrasi, hukuk, insan hakları ve adaletin sağlanmasına yönelik, güvenlik ve özgürlük dengesi çerçevesinde tavizsiz bir politika izlediğini bildirdi. Kuruluşunun 177’inci yıldönümünü kutlayan emniyet teşkilatının da devletin temel unsurlarından biri olduğunu kaydeden Milletvekili Yılmaz, “Polislerimiz, hem vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini, hem de özgürlükleri koruma noktasında ulvi bir görev ifa etmektedir.” dedi.

AK Parti’li Yılmaz, gücünü kanunlardan, desteğini de halktan alan, geçmişi şan ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatı’nın, köklü bir geçmişe, tecrübe ve birikime sahip olduğunu vurguladı. Büyük bir fedakarlık ve hizmet aşkıyla çalışan emniyet teşkilatının bütün mensuplarına görevlerinde başarılar dileyen Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, şu ifadelere yer verdi:

“Suçun önlenmesi, halkımızın huzur ve güven içinde yaşaması, kamu düzeninin sağlanması, hukukun tesisi ve insan haklarının korunmasına dair görevlerini büyük bir fedakarlıkla yerine getiren polislerimiz, terörle ve örgütlü suçlarla yürüttüğü mücadele ve üstün başarılarla da vatandaşlarımızın takdirine mazhar olmuştur. Güzel ülkemizin her köşesinde gece gündüz büyük bir fedakarlıkla çalışan, barış, refah ve huzurun güvencesi polislerimizin Polis Haftasını ve Türk Polis Teşkilatımızın 177’nci kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Aziz vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; gazilerimize ve görevleri başında olan tüm polislerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?