Başkan Cenkcimenoğlu’ndan Polis Haftası Mesajı

Başkan Cenkcimenoğlu’ndan Polis Haftası Mesajı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin il Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında polis teşkilatının görevleri nedeniyle yaşadıkları zorlukların yanında hükümetin yanlış uygulamalarıyla mücadele etmek zorunda kaldığına vurgu yapan Başkan Cenkcimenoğlu, Türk Polis Teşkilatının kurulduğu ilk günden bugüne kadar, ülkemizde huzurun, güvenin ve istikrarın korunması için canı pahasına mücadele ettiğini söyledi.

Emniyet mensuplarının halkından aldığı güçle, vatan ve millet sevgisiyle vazifesini yaptığını anlatan Başkan Cenkcimenoğlu, iktidarın polislere vermiş olduğu 3600 ek gösterge sözünü hala tutmadığı gibi yeni düzenleme ile ikinci kez zorunlu şark görevine tabi tutulduklarını dile getirdi.

Bölgesel tayinlerle ikinci şark görevi gibi getirilen mecburi hizmete tabi tutulduklarının altını çizen Başkan Cenkcimenoğlu, “Karşı karşıya bırakıldıkları sorunların telafisi için, emeklerinin karşılıklarını alacağı DEVA iktidarında buluşmak üzere; milletimizin huzuru ve güvenliği için canını ortaya koyarak, azimle çalışan tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’nı kutluyorum” dedi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?