BAŞKAN YILMAZ, BAKAN KURUM’U AĞIRLADI

  BAŞKAN YILMAZ, BAKAN KURUM’U AĞIRLADI

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u Toroslar Belediyesinde ağırladı.

Bir dizi ziyaret ve açılışlarda bulunmak üzere Mersin’e gelen Bakan Kurum, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ve belediye personeli tarafından coşkuyla karşılandı.

Birlik ve beraberliğe vurgu yapılan ziyarette; Mersin Vali Vekili İbrahim Küçük, Cumhur İttifakı Milletvekilleri Zeynep Gül Yılmaz, Hacı Özkan ve Ali Cumhur Taşkın, Toroslar Kaymakamı İbrahim Çenet, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Cumhur İttifakı İlçe Teşkilat Başkanları, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da hazır bulundu.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz;  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u Toroslar Belediyesinde ağırlamaktan onur duyduklarını belirterek, ilçede hayata geçirdikleri projelerle ilgili bilgiler verdi.

“İlçemizi Geleceğe Taşıyacak Projelerimizi Hayata Geçiriyoruz”

Ayrıca ilçenin ekonomisi, tarihi ve doğal güzellikleri, turizm potansiyeli, ulaşım ve altyapı alanındaki çalışmaları ile ilgili bilgiler de veren Başkan Yılmaz; “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın Sıfır Atık Yönetmeliğinde yer alan kriterleri yerine getirerek 4’üncü “Sıfır Atık Belgemizi aldık. Geri dönüşebilir atıkların kaynağında ayrıştırılması, israfın önlenmesi, çevre duyarlılığının artırılması ve toplumda farkındalık oluşturulması amacıyla yaptığımız çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz. Sayın Bakanımızı Mersinimizde, Toroslarımızda ağırlamaktan onur duyduk” ifadelerini kullandı.

Bakan Kurum, Şeref Defterine Düşüncelerini Yazdı

 

Ziyarette Başkan Yılmaz, Bakan Kurum’a Türk dili, kültürü ve tarihinin en değerli anıtlarından olan Orhun Yazıtları’nın minyatür örneğini hediye ederek teşekkür etti.

Bakan Kurum da Toroslar Belediyesinin şeref defterine düşüncelerini yazarak, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a başarılarının devamını diledi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?