BAŞKAN YILMAZ’DAN, İÇEL İDMAN YURDU’NUN MAÇI İÇİN OTOBÜS VE BİLET DESTEĞİ

BAŞKAN YILMAZ’DAN, İÇEL İDMAN YURDU’NUN MAÇI İÇİN OTOBÜS VE BİLET DESTEĞİ

HAYDİ MERSİN, ŞEHRİNİN TAKIMINA SAHİP ÇIK!

 

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; 23 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’da Ankara’da Fethiyespor ile karşılaşacak İçel İdman Yurdu’nun taraftarına, otobüs ve maç bileti desteğinde bulunacaklarını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3’üncü Lig, 3’üncü Grup’ta mücadele eden şehrin takımı İçel İdman Yurdu; Play-Off Yarı Final Müsabakası’nda evinde Orduspor 1967’yi 3-0 mağlup ederek finale adını yazdırdı. İçel İdman Yurdu, Play-Off Final Müsabakasını ise Fethiyespor ile oynayacak.

Başkan Yılmaz, 23 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’da Ankara Eryaman Stadyumu’nda yapılacak müsabakayı izlemek isteyen taraftarlar için otobüs ve maç bileti desteği sağlıyor.

Maça gitmek isteyenler; 23 Mayıs Pazartesi günü saat 10.00’da Yunus Emre Kültür Merkezi önünden kalkacak otobüsler ve biletler için belediyenin 0324 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak bilgi alabilir ve kayıt yaptırabilirler.

“TRİBÜNDE OMUZ OMUZA YERİMİZİ ALACAĞIZ”

 

“El birliği ile başaracağız” diyen Başkan Yılmaz; “Şehrimizin takımı İçel İdman Yurdu, Play-Off Final Müsabakasını Fethiyespor ile oynayacak. Biz de tribünde hemşehrilerimizle omuz omuza yerimizi alacağız. İnşallah Mersinimize galibiyetle döneceğiz. Buna şehir olarak inanıyoruz. Çünkü Metin Saltık başkanlığında güzel bir yönetim, başarılı bir takım ve teknik heyet var. Bunun yanında takımına sahip çıkan kent dinamiklerimiz ve taraftarlarımız var. Toroslar Belediyesi olarak her zaman yanında olduğumuz takımımızı Ankara’da yapılacak final müsabakasında da yalnız bırakmayacağız. Maça gitmek isteyen hemşehrilerimize otobüs ve bilet desteğinde bulunuyoruz. El birliği ve güç birliğiyle maçı kazanacağız” diye konuştu.

İçel İdman Yurdu Spor Kulübü’ne, Korukent Mahallesi’nde bulunan Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezindeki tesisi tahsis eden Başkan Yılmaz, her hafta 100 genci İçel İdman Yurdu’nun evinde oynadığı maçlarda ağırlamaya ve Toroslar’dan taraftarları servislerle maça götürmeye de devam ediyor.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?