CHP bugün Mersin’den seçim startını verecek.“Milletin Sesi Mersin’den çıkacak, Ankara’ya kadar ses gelecek”

CHP bugün Mersin’den seçim startını verecek.“Milletin Sesi Mersin’den çıkacak, Ankara’ya kadar ses gelecek”

CHP Genel Başkan Yardımcıları, “Bize ayırmış oldukları alanın kat ve kat fazlası bir katılım olacak; Milletin Sesi Mersin’den çıkacak Ankara duyacak” dedi.

Miting hazırlıklarını anlatan CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, şunları söyledi:

“Bize ayırmış oldukları alanın kat ve kat fazlası bir katılım olacak. Çağrıyı sadece CHP’lilere yapmadık. Ekonomik krizden etkilenen, hayatı zorlaşan tüm kesimleri, AK Parti ve MHP’ye oy vermiş bütün yurttaşlarımızı davet ediyoruz. AKP bu ekonomik krizi, herkesin evinin bir parçası haline getirmeyi başardı. Herkes bundan etkileniyor. Tepkisini dışa vurmak istiyor. Bizde bu mitinglerle bir yandan o tepkinin dışa vurumunun ortaya çıkmasını, vatandaşın kendi sözünü kendinin söylemesini, bizim de ona sözcü olmamızı hedefledik. Bu nedenle mitingin adı da ‘Milletin Sesi’ mitingi.”

“Ankara’dan duyulacak”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç da şu değerlendirmeyi yaptı:

“Devlet yönetilemiyor. Yönetilemediği için de kriz oluyor. Demokrasiler tıkandığı zaman seçime gidilerek aşılır o tıkanıklık. Nasıl ki damarlarda tıkanıklık olduğu zaman oraya anjiyo yapılır, arkasından stent takılır damar rahatlatılırsa, demokrasinin de rahatlaması için seçim gerekli. Seçim sandığının gelmesi için biz mitinge hazırız. Milletin sesini duyacaklar. Milletin Sesi Mersin’den çıkacak. Ama Ankara’ya kadar ses gelecek.”

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?