CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer:     “HALK BİZE GÜVENİYOR”

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer: “HALK BİZE GÜVENİYOR”

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, anketlere göre Mersinlilerin çok büyük kısmının “Mersin Büyükşehir Belediyesi ayrımcılık yapmaz” ve “Yaptığı işi kaliteli yapar” görüşünde olduğunu belirterek “4 yılda gerçekten beni memnun eden bir skorla karşılaştık. Yaptığımız işin hakemi halktır” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Etik Haftası dolayısıyla belediye ve MESKİ personeline verilen seminerin açılışına katıldı.

Burada değerlendirmelerde bulunan Seçer, “Mersin Büyükşehir Belediyesinin 4 yıldır toplum indindeki beğenisi artış gösteriyor. Bir belediye başkanının sokakta yalnız yürüyebiliyor olmasından o belediyenin şeffaf olduğunu, hesap verebilir olduğunu, kimseden korkmadığını, korkması için bir nedeni olmadığını anlarsınız. Belediyemiz iyi bir belediye. Belediyemiz Türkiye’deki emsal belediyeler arasında işini en iyi yapanlar arasında geliyor” dedi.

Halkın memnuniyetini anketlerde görebildiklerini kaydeden Vahap Seçer, “Ölçümler yapıyoruz. Mutlulukla ifade edeyim öne çıkan üç konu var. Bir tanesi, belediyeniz hizmet yaparken vatandaşlar arasında ayrım yapıyor mu sorusuna en çok hayır, ayrım yapmıyor yanıtının çıktığı belediye Mersin Büyükşehir Belediyesi. İkinci konu, belediye yaptığı hizmetleri, imalatları kaliteli mi yapıyor sorusuna, evet, kaliteli yapar yanıtının en yüksek çıktığı belediye Mersin Büyükşehir Belediyesi. Bu sonuç hepimizin ortak gayretiyle ortaya çıkan bir sonuçtur, hepimizin övüncüdür. Ben sizden razıyım. Allah sizden razı olsun. 4 yılda gerçekten beni memnun eden bir skorla karşılaştık. Yaptığımız işin hakemi halktır. Görev süremizin dolmasına 10 ay kaldı. Kısmet olur aday oluruz, seçiliriz, seçilemeyiz, mahkeme kadıya mülk değil. 4 yıl önce nasıl başladınız benimle, şevke, inançla, azimle bugünlere geldik. 10 ayı da alnımızın akıyla, şerefle, onurla tamamlayacağız. Sizlere inanıyorum, sizlere güveniyorum” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesinin yolsuzluk var, israf gibi konularla suçlanamadığını, belediyedeki iyi gidişatı bozmak isteyenlerin çeşitli iftiralara sarıldıklarını ifade eden Seçer şunları söyledi:

Vatandaş aldığı hizmete bakar. Bizi asılsız, uydurma, çirkin… Etik kurallar diyoruz ya. Çalışma hayatında etik kurallar, insan ilişkilerinde etik kurallar. Siyasi etik konusu var. Şu an yerlerde. Dibin dibinde. Yerin yedi kat dibinde şu an Türkiye’de siyasi ahlak. Montajlarla yürütülen kampanya olur mu? Devlet adamı sıfatı taşıyacak adam, onu iddia eden adam rakibine böyle çirkin saldırılar yapıyorsa siyasette siyasi etik yoktur.  Mersin’de de aynı tavırlar yapılıyor. Siz Mersin Büyükşehir Belediyesine teröristler dolduruluyor derseniz bu insanları zan altında bırakırsınız. Hukuk var, vicdan var, insanlık var. Bu aramıza nifak sokmadır.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?