VARAL “HALK İRADESİNİN KAYITSIZ ŞARTSIZ TECELLİ EDECEĞİ TEK YER SANDIKTIR”

VARAL “HALK İRADESİNİN KAYITSIZ ŞARTSIZ TECELLİ EDECEĞİ TEK YER SANDIKTIR”

Millet İttifakı Tarsus İlçe Başkanlarından Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimleri öncesinde birlik, beraberlik ve kazanacağız mesajı.

 

Millet İttifakı’nı oluşturan siyasi partilerin Tarsus ilçe başkanları ortak basın açıklaması yaparak, tüm yurttaşları 28 Mayıs Pazar günü sandığa davet ettiler.

 

“Halk iradesinin kayıtsız şartsız tecelli edeceği tek yer sandıktır” vurgusunda bulunan Millet İttifakı ilçe başkanları, CHP Tarsus İlçe Başkanlığı tarafından Nikah Salonu’nda düzenlenen ‘Seçim Güvenliği’ toplantısı öncesinde kamuoyuna açıklamada bulundular.

 

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, İyi Parti İlçe Başkanı Av. Burak Özdil, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Ramazan Tuncer, Demokrat Parti İlçe Başkanı Abdullah Kenan Aker, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ayhan Bayram, Deva Partisi İlçe Başkanı Av. Hasan Atay ve partilerin ilçe yöneticilerinin katılım gösterdiği açıklama ve bilgilendirme toplantısında birlik mesajı verildi.

Ortak basın açıklamasını kamuoyu ile paylaşan CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, “Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizin yarınlarını düşünen, hukukun üstünlüğü ve adaletin yaşamın her alanında tecelli etmesi adına Sayın Genel Başkanlarımız öncülüğünde oluşturulan Millet İttifakı’nın ortaya koyduğu irade, toplumun geniş kesimleri tarafından takdir almış ve destek görmüştür.

 

14 Mayıs’ta halkımızın çoğunluğu, 21 yıldır ülkemizi anti-demokratik şekilde yönetmeye çalışan Recep Tayyip Erdoğan’a ‘güvenoyu’ vermemiştir.

 

28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikici tur oylaması gerçekleştirilecek.

Bu kritik seçimde Millet İttifakımızın adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye Cumhuriyeti’nin 13.Cumhurbaşkanı olarak seçilecek ve Çankaya Köşkü’ne çıkacaktır” dedi.

 

Konuşmasında seçimlerin şeffaf şekilde gerçekleşmesini arzu ettiklerini belirten Başkan Varal, “Millet İttifakı olarak seçim güvenliğinin temini, seçimlerin adil, dürüst ve şeffaf bir şekilde gerçekleşmesini ve vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile seçime katılımını sağlamak esasını ön planda tutuyoruz.

 

Biz bu esaslar çerçevesinde seçim güvenliğinin adil şekilde tesis edilmesi adına uzun zamandan bu yana sıkı çalışmalar gerçekleştirdik.

 

Millet ittifakının İlçe Başkanları olarak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimine gerekli tüm önlemleri alarak giriyoruz.

 

Tarsus’taki toplam 759 sandıkta 2000 sandık kurul, okul, bilişim görevlimiz ve binlerce gönüllü müşahidimiz  görev alacaktır.

 

Yine Tarsus’un her noktasında koordinatör avukatlarımız görev alacaklardır.

 

Biz seçim güvenliğini sağlamaya hazırız!

 

Bu konuda görev yapan gönüllü kuruluşlara ve halkımıza teşekkür ederiz.

Ne yazık ki, halkın ortak değeri olan ‘devlet’ gücünü kullanarak, iktidarı elinde bulunduran Cumhur İttifakı, yine şaibeli şüpheli işler gerçekleştirmeyi sürdürmektedir!

 

Seçimlerin ilk turunda yaşananlar, ortaya atılan iddialar, halkımızın ülkedeki değişim rüzgarı isteğini gölgelemeye yöneliktir” diye konuştu.

 

Başkan Varal, açıklamasında daha sonra şunlara değindi:

 

“Onlar ne yaparlarsa yapsınlar, millet iradesi önünde duramayacaklardır. Bunun en somut örneği 2019 İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleridir.

Halk iradesini engellemeye çalışanlara en güzel cevabı yine halkımız sandıkta vermiştir.

 

Bunun aynısı 28 Mayıs’ta yaşanacaktır.

Manipülasyonlarla, sahte – montaj videolarla, yanıltıcı ve yalan bilgilerle halkı yanıltmaya çalışan Cumhur İttifakı, değişim – huzur – barış isteyen halkımız karşısında yenilmeye mahkumdur.

Seçimlerin ikinci turunda da aradaki fark, ülkenin geleceğini düşünen, değişim özlemini içinde taşıyan ve en önemlisi de ilk turda farklı nedenlerle sandığa gidemeyen yurttaşlarımızın bu seçimde sandık başına gitmeleri ile kapanıp hatta ülkemizde aydınlık yarınların oluşması adına açılacak ve Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, 13.Cumhurbaşkanı olarak seçilecektir.

 

Buradan tüm halkımıza çağrı yapıyoruz…

Tarihimizin en önemli seçimlerinde herkesi oy vermeye ve sandıkları boş bırakmamaya davet ediyoruz.

Ülke sevdalısı tüm insanlarımızın müşahit olarak görev almaları seçim güvenliğinin adil şekilde tesis edilmesi için çok kritik bir unsurdur.

Sandıktan çıkacak sonuçların gerçek anlamda tecelli etmesi, sizlerin gözlemlerinizle mümkün kılınacaktır.

Unutmayalım ki ;

Milletimiz, değişim huzur ve birlik – beraberlik istemekte.

 

Çocuklarımızın yarınları için 28 Mayıs’ta herkesi oy kullanmaya, sandıkları korumaya çağırıyoruz.

 

Birleşe Birleşe Kazanacağız!”

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?