Erdoğan seçim tarihini açıkladı!

Erdoğan seçim tarihini açıkladı!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında seçim tarihini açıkladı. Erdoğan, ‘Yeter sözde karar da milletin diyerek milletimizin desteğini talibiz.’ dedi. Erdoğan bu açıklaması ile seçimler için Demokrat Parti’nin iktidara geldiği 14 Mayıs’ı işaret etti.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM’deki haftalık grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

* 2023 bizim için hem 20 yıllık siyasetimizin sembolüdür hem de Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcıdır. Her seçimde sandıktan zaferle çıkmayı başardık. Peki bu seçimi diğerlerinden farklı kılan nedir? 2002 seçiminde kuruluşundan henüz 15 ay geçmiş bir parti olarak siyasete yeni bir ses getirerek adım atmıştık. Bizim hayatımızda hiçbir seçim kolay olmadı, her seçime mücadeleyle girdik. 2023 seçimine Türkiye Yüzyılı vizyonunu inşa etme heyecanıyla hazırlanıyoruz.

MENDERES’İ HATIRLATTI

* Rahmetli Menderes, 14 Mayıs 1950’de “Yeter, söz milletindir”diyerek seçime girmiş ve büyük bir zaferle çıkmıştır. Söz de karar da milletindir diyerek 2023 seçimine giriyoruz. Sözü de kararı da geleceğini de millete bırakmak istemeyenlere rağmen Türkiye Yüzyılı’nı başlatacağız.

Ayrıntılar geliyor…

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?