BİRLİK BERABERLİK ZAMANI

BİRLİK BERABERLİK ZAMANI

Türkiye’nin şu acı günlerinde Şehitlerimize  Rahmetler diler yaralılara acil şifalar dilerim.

Hafta sonu süper amatörde ve bal maçlarını takip ettik isterdikki federesyon bu matem günlerinde tüm maçlar erteleseydi ama olmadı ne hale geldik yaş bile tutamiyoruz gelelim hafta sonu OYNANAN maçlara. Cuma günü süper amatörde Akdeniz belediye spor – Gülnar Belediye spor maçı bizlere futbol adına birşey vermedi, bunca trasfer ve güce karşı Akdeniz belediye den daha güzel futbol beklerdim.

CUMARTESİ günü Balda İçel İdman Yurdu -Meski Spor maçı vardı. 3 -0 Biten maç eh idare eder boyuttaydı. İçel İdmanyurdu Lig sonunana kadar böyle gider ceyhanda da puanla dönerse bu iş tamam olur ozaman o sene bu sene olur.

Asıl beni düşündüren çıktıktan sonra ne olur taraftar olarak sıkıntı yok Yönetim ne düşünüyor ???

Pazar 1925 idmanyurdunun pozantiyla maçı vardı pozantiyla güzel bir ders verdiler 4-0. 1925 bunu iyi yapıyor rakip tanımadan maçlarını oynamaya devam ediyorlar.

Meski bildiğiniz gibi ellerinden geldiklerini en iyi şekilde yapmaya devam ediyor tüm umutları içelin  Şampiyon olması başka yapacakları bir şeyde yok kısıtlı bütçe ilgisizlik olmayınca mücadeleye devam ediyor.

Yalnız inanın bu futbol bizleri tatmin etmiyor bir olalım birlik olalım eski günlere dönelim diyoruz ama ? Bizimki bir umut, Umut etmek gelecek olan başarılarin temelidir diyor tüm Spor sevenlere iyi günler ve sağlıklar diliyorum.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?