EVİ YANAN AİLENİN YARDIMINA TOROSLAR BELEDİYESİ KOŞTU

EVİ YANAN AİLENİN YARDIMINA TOROSLAR BELEDİYESİ KOŞTU

Başkan Yılmaz, evi yangında hasar gören Talay ailesinin yüzünü güldürdü. Ramazan’ın birlik ve dayanışma ayı olduğunu belirten Başkan Yılmaz; “Vatandaşımızın her zaman yanındayız” dedi.

         Toroslar Belediyesi, elektrik kontağından çıkan yangın sonucu evi kullanılmaz hale gelen ihtiyaç sahibi aileye yardım eli uzattı.

         Mevlana Mahallesi’nde yaşayan Talay ailesinin yangın sonucu tamamen zarar gören evlerinin tadilat, boya ve badana işlemleri belediye tarafından yapıldı.

         Göreve geldiği günden bugüne kadar vatandaşın her an yanında olan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Koronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde çıkan yangın sonucu evsiz kalan bir çocuklu ailenin mağduriyetine kayıtsız kalmadı.

         Başkan Yılmaz’ın talimatıyla belediye ekipleri, hasar gören evde tespit yaptı. Evin, kapı ve pencereleri ile elektrik kontağı yenilenirken, kısa sürüde boya ve badana işlemleri de yapılarak ev temiz bir şekilde aileye teslim edildi.

“Ailemize Geçmiş Olsun Diliyorum”

          “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza el uzatmaya ve onlara imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya devam edeceğiz” diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Evi yanan ailemizle ilgili talep bize ulaşınca ekiplerimizi hemen yönlendirdik. Ailemizin hasar gören evinin  tadilat işlerini ve boyamasını yaptık. Ailemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yenilenen evlerinde sağlıkla, huzurla oturmalarını diliyorum” diye konuştu.

         Yaşanan üzücü olay sonrası evleri onarılan Talay ailesi ise kendilerine destek vererek yanlarında olan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a ve ekibine teşekkür etti.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?