SABRİ TEKLİ “BU ŞEHİRİN BİRLİK İÇİN ŞANLI MiY’NA İHTİYAÇI VAR”

SABRİ TEKLİ “BU ŞEHİRİN BİRLİK İÇİN ŞANLI MiY’NA İHTİYAÇI VAR”

MERSİN GERÇEK HABER OLARAK SABRİ TEKLİ İLE MERSİN İDMAN YURDU GELEÇEĞİ HAKINDA RÖPORTAJ YAPTIK SABRİ TEKLİ “Mersin için hep beraberiz biz öncelikle hayırlı olsun bu yeni durum ben Hamit İzol başkanımla paylaştım Mersin İdman Yurdunun 3-5 seneye ihtiyacı var sıfırdan yeni bir takım kurup a amatörden başlayıp en üst lige çıkmak için hep birlikte bu fırsatı kaçırmamamız lazım.

Tertemiz bir sayfa açalıması lazım herkesin şeffaf olması lazım herkesin ne harcadığını ne yaptığını bütün Mersinin bilmesi lazım.
Şehrin bütün STKları Valisi Belediye Başkanı birlik olursa bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Benim Hamit Başkanın yanından ayrılma sebebim şu taraftarı kaybettin taraftarı olmayan bir takım başarı olamaz düşüncemden dolayı ol olmuştur. Birlik ve beraberliğin kilometre taşı taraftardır hepimiz birbirimizi çok iyi biliyoruz.

Bu takımın bir LİDERE ihtiyacı var, MİY bu şehrin yaşam kültürü bu şehir birbiri ile dostça kardeşçe yaşıyorsa en büyük paydaş Mersin İdman Yurdudur. Bu şehre Şanlı Mersin İdman Yurdunun geri kazandırılması lazım.
Ben futbol oynadım sahanın içinden geliyorum bir takımı oynatan ateşleyen taraftardır, taraftarsız hiç birşey başaramazsınız.

Bende OSB Başkanıyım , Başkanlığın maddi kazancı yokki, bunun teşekkürü var eger bir insan takdir teşekkür ediliyorsa Allah razı olsun deniyorsa bu işi daha da severek yapar bu iş emek ister vakit ister taraftar arkandaysa bu şehrin takımı olur taraftarı olan takım benim için takımdır bir yerlere gelebilir.

Ben bu şehir için Mersin İdman Yurdu için herzaman varım.”

MERSİN GERÇEK HABER OLARAK SABRİ TEKLİ’YE BİZİ TERCİH ETTİĞİ İÇİN TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİZ.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?