GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SADİR DURMAZ, BAŞKAN YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SADİR DURMAZ, BAŞKAN YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı ağırladı.

Genel Başkan Yardımcısı Durmaz’ın ziyaretinden onur duyduklarını ve güç aldıklarını belirten Başkan Yılmaz; “Genel Başkanımız, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde, birlik ve beraberlik içinde inşallah 2023 ve 2024’de mutlak suretle zafere ulaşacağız. Bunun için her şeye sahibiz” dedi.

 

Toroslar Belediyesini ziyaret eden MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, İl ve İlçe Teşkilat Başkanları ile belediye meclis üyeleri ve belediye personeli tarafından coşkuyla karşılandı.

 

Başkan Yılmaz: “Toroslarımızda Cumhur İttifakı’nın Ruhunu Yaşıyoruz”

 

Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a Toroslar Belediyesi olarak ilçede hayata geçirdikleri eğitimden sağlığa, spordan turizme, ulaşımdan alt yapıya yönelik çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Başkan Yılmaz; “Sayın Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz’ın kentimize ve belediyemize teşrifleri bizleri son derece mutlu etmiş ve güç vermiştir. Toroslarımızda Cumhur İttifakı’nın, ruhunu yaşıyoruz. 2023, 2053 ve 2071 vizyonuna inanıyoruz. Bunun kazanımlarını görüyor, anlıyor ve anlatıyoruz” ifadelerini kullandı.

Genel Başkan Yardımcısı Durmaz; “Belediye Başkanımız Yılmaz’a Şehre Değer Katan Çalışmaları İçin Teşekkür Ederiz”

Toroslar’ın geçmişten günümüze belediyecilik anlamında çok önemli hizmetlerin yapıldığı ve yüz akı olmuş bir belediye olduğunu belirten MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ise; “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla belediyelerimizi ve teşkilatlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda Toroslar Belediyemizdeyiz. Bu güzel buluşma ve kıymetli çalışmaları için Belediye Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederiz” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Durmaz; “Şehre değer katan, insanların hayat standartlarını ve refah seviyesini yükselten, kültürel hizmetler ve eserler kazandıran bir belediye başkanı, yıllarca arkasından hayırla yad edilir. Bu nedenle belediye başkanlığı son derece zor ve bir o kadar da onurlu, keyifli ve gurur verici bir görevdir. MHP’li belediyelerimiz, seçimde taahhüt ettikleri hizmetlerin yüzde 90’dan fazlasını 3 yıl bitmeden gerçekleştirmiş durumdalar. Bundan sonra da aynı kararlılıkla ve inançla çalışarak şehre değer katacaklardır. Cumhur İttifakı’nın ruhu ve gücüyle hizmetlerin artarak devam edeceğinden kuşkumuz yoktur” dedi.

“Bu Kutlu Yürüyüşü Asla Kesintiye Uğratamayacaklar”

“Hepimizin ortak çalışmasıyla 2024 seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak kaybettiklerimizi yeniden kazanarak yolumuza çok daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz” diyen Genel Başkan Yardımcısı Durmaz; “Altını çizmek istediğimiz bir husus var. Hiç kimsenin 2024’ü, 2023’ün önüne koyma hakkı, lüksü ve yetkisi yoktur. Önceliğimiz, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında yapılacak olan ve bize göre yüzyılın seçimi olarak değerlendirilen 2023 seçimlerini kazasız, belasız bir şekilde Allah’ın izniyle en güçlü bir şekilde sonuçlandırmaktır. Sonrasında da 2024’e odaklanacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, yapılacak olan seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımız olarak ilan ettik ve sonuna kadar yanında olduğumuzu kamuoyuyla paylaştık. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiye’nin bu kutlu yürüyüşünü ve Cumhur İttifakı gücü ile elde ettikleri kazanımlarını kesintiye uğratmak için içeriden ve dışarıdan işbirliğiyle her türlü gayrete girenleri hep birlikte göstereceğimiz samimi bir çabayla mahcup edeceğiz. Bu kutlu yürüyüşü asla kesintiye uğratamayacaklar” ifadelerini kullandı.

 

“Cumhur İttifakı’nın Gücü ve İnancıyla Türk Devletleri Teşkilatı Kuruldu”

 

“Rehber Kur’an, Hedef Turan” sloganının bugün Türk Devletleri Teşkilatı ile gerçek olduğuna dikkat çeken Genel Başkan Yardımcısı Durmaz; “Geçmişte duvarlara ‘Rehber Kur’an, Hedef Turan’ sloganını yazdık. Bugün o hayalimiz gerçek oldu. Turan ete, kemiğe büründü, Türk Devletleri Teşkilatı kuruldu. Bunların hepsi Cumhur İttifakı’nın gücü ve inancıyla oldu. Bu ülkenin sigortası, güvencesi, son kalesi olarak gördüğümüz Milliyetçi Hareket Partisi olarak, liderimiz Devlet Bahçeli’nin hafızalara kazıdığı “Önce Ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ anlayışıyla çalışmaya, bu süreci kesintiye uğratmamaya sonuna kadar kararlıyız. Bunun için buradayız ve çalışacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz, daha sonra eşi Meltem Yılmaz ile birlikte Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a, Toroslar Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları’nda (TORTEK) el emeği ile üretilen ürünlerden hediye etti.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?