SİYASET MESLEK DEĞİLDİR 

SİYASET MESLEK DEĞİLDİR 

Son zamanlar da bir furyadır gidiyor, Kim ağzını açsa , Kim bişe söylese, Kim görüş bildirse hatta rüyasında bile görse yandı gülüm keten helva!!!

Evet evet size söylüyorum koltuklara yapışanlar, bütün köşeleri tutanlar, suyun başındakiler lafım size. Eğer Amaç Millet İse, Milleti Rahatlatmak İse Fedakarlık Göstermek Zorundasınız.

Bu iş böyle gitmez benden söylemesi. Esnaf Zor Durumda, Muhatap Arıyor Çık Sokağa Dinle Esnafı Millet Ne Diyor Derdi Ne!!

Mersin’deki Bu Lobisizlik Olduğu Sürece Bir Adım Öteye Gitmez Mersin. Şimdi Mersin dedim ya, hemen İDMANYURDU ’nu söylüyorum diye düşünecekler; haklılar MERSİN deyince aklına başka bit şey gelmiyor ki insanın! AMA İDMANYURDU ’nu söylemiyorum lafım yıllardır bu Şehir için hiç bir şey yapmayanlara, en ufak bir seste çıkınca “HERKES UZMAN OLMUŞ,DÜNKÜ ÇOÇUK,YAŞI KAÇ Ki, BU NERDEN ÇIKTI” gibi  terimlerle hemen çıkan kafaya bir tokmak vurma çabasında olan ve onların küçükcü yandaşlarına.

Yeter kardeşim sen 30 yıl o koltuktasın diye, 15 yıl Osun, 10 yıl Busun diye senin değil onlar. Belki ben senin 30 yılda yapamadığını 2 yılda yapacağım, Belki ben senin 15 yılda öğrenemediğini 1 yılda öğreniyorum, Belki ben senin 10 yıldır yazamadığını 1 günde yazacağım.!! Nesil Değişti Kuşak Farkı İyice Belirginleşti. Bunu Görmemek Büyük Hata Olur!!! İnsanların Önünü Açın 6 Milyon Genç İlk defa Oy Kullanacak Bunun Farkına Varmayan Çok Şey Kaybeder İlk Seçimlerde.

Sözün özü insanları küçük görmeyin, kimse sizin emir eriniz de değil… İşi ehline verin, İnsana İş Uydurmayın.

BİLİYORUM YİNE KIZACAKLAR AMA GERÇEK BU SİYASET MESLEK DEGİLDİR!!! BUNU ANLAYIN ARTIK ÜLKE BU ZİHNİYETTEN KURTULMADIĞI MÜDDETÇE BİR 30 YIL DAHA GEÇSE AYNI TİPLER, YALANDAN TOPLANTILAR, FORMALİTEDEN ÇALIŞTAYLAR, SEN BANA GEL BEN SANA GEL AY SONU BANKAMATİKTE BULUŞMALAR DEVAM EDER BENDEN SÖYLEMESİ…

 

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?